دلیل ماندن نورافکن در استقلال

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۲۱۲۲۸ سایت-خوان

هافبک استقلال گفت: شرایط جدایی از استقلال را داشتم اما افتخار می‌کنم که در این تیم ماندنی شدم.

به گزارش سایت باشگاه استقلال، امید نورافکن پس از تمدید قرارداد با باشگاه استقلال گفت: از اینکه قراردادم را با این باشگاه تمدید کردم، بسیار خوشحالم و به این مسئله افتخار می‌کنم. بیشترین شخصی که در تمدید قراردادم نقش داشت، علیرضا منصوریان بود زیرا فصل گذشته خیلی حمایتم کرد و مجوز حضورم در تیم ملی جوانان را برای شرکت در جام جهانی صادر کرد که هرگز فراموش نمی‌کنم.

وی افزود: قرارداد خود را به مدت ٢ فصل دیگر با استقلال تمدید کردم و سعی می‌کنم بهترین عملکرد را داشته باشم. همه سعی و تلاش من این است که در تمرینات و مسابقات عملکرد مطلوب و مورد رضایت کادر فنی را داشته باشم. استقلال با حمایت‌های مدیریت، تلاش کادر فنی و بازیکنان و حمایت‌های هواداران، در هر ٣ جام مدعی خواهد بود. از نظر شخصی هم امیدوارم بتوانم رو به رشد عمل کنم و شرایط بهتری از قبل داشته باشم.

نورافکن اظهار داشت: از آقایان افتخاری و توفیقی هم نهایت تشکر را دارم زیرا حمایتم کردند. در یک هفته اخیر آقایان افتخاری، منصوریان و توفیقی پیگیر کار تمدید قراردادم بودند. من شرایط جدایی هم داشتم اما به خاطر استقلال و هوادارانش با افتخار ماندم. امیدوارم زحمات و اعتماد این آقایان را در طول فصل جبران کرده و هواداران را خوشحال کنیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن