۶۵ نفر در آتش سوزی لندن مفقود شده‌اند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۲۱۰۸۵ سایت-خوان

روزنامه سان انگلیس اعلام کرد که هنوز ۶۵ نفر از حادثه دیدگان آتش سوزی لندن مفقود هستند و بیم آن می رود که در جریان این حادثه کشته شده باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، روزنامه سان انگلیس اعلام کرد که بر اساس جدیدترین آمارهای اعلام شده در خصوص سانحه آتش سوزی لندن، هنوز ۶۵ تن از حادثه دیدگان مفقود بوده که احتمال کشته شدن آنها در جریان این حادثه وجود دارد.

این درحالیست که «اسوارت کاندی»، رئیس پلیس لندن نیز در پاسخ به این سوال خبرنگاران که آیا امکان رسیدن تعداد کشته شدگان حادثه آتش سوزی این شهر به ۱۰۰ نفر وجود دارد یا خیر، پاسخ داد: من امیدوارم این آمار بیش از سه برابر رقم اعلام شده فعلی نباشد.

گفتنی است آخرین آمار اعلام شده از تعداد کشته شدگان سانحه آتش سوزی لندن که در برجی مسکونی واقع در غرب این شهر رخ داد، ۱۷ تن اعلام شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن