تایلند تسلیحات نظامی از چین می‌خرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۲۰۲۸۵ سایت-خوان

رئیس ارتش تایلند امروز (چهارشنبه) اعلام کرد، این کشور قصد دارد خرید ۳۴ نفربر زرهی از چین به ارزش ۶۸ میلیون دلار را دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، این جدیدترین نشانه از نزدیک‌تر شدن روابط نظامی میان تایلند و چین است.

از زمان کودتای نظامی سال ۲۰۱۴ در تایلند تاکنون روابط این کشور با چین گرم‌تر شده و در مقابل روابطش با آمریکا که به لحاظ تاریخی بزرگترین تامین کننده تسلیحات غربی این کشور بود، سردتر شده است.

ژنرال چالرمچای سیتیسارت، فرمانده ارتش تایلند امروز به خبرنگاران گفت: کابینه دولت تایلند قرارداد خرید ۳۴ نفربر مدل VN-۱ را تصویب کرده است.

او گفت: خرید سلاح از غرب کمی دشوار است و خریداری سلاح از چین به صرفه‌تر است.

این ژنرال تایلندی با این حال تاکید کرد: انتخاب چین به منظور خرید این تسلیحات درنتیجه روابط نزدیک‌تر میان دو کشور نبوده و تنها به سبب به صرفه‌تر بودن انجام می‌شود. مهمترین فاکتور برای ما تناسب با نیازهای تایلند و قیمت بوده است.

وی افزود: روسیه و اوکراین نیز در زمره طرف‌هایی هستند که می‌توانند این تجهیزات را برای ما تامین کنند.

در ماه آوریل نیز تایلند با خرید اولین زیردریایی از مجموع سه زیردریایی چینی به ارزش بیش از یک میلیارد دلار موافقت کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن