موگرینی: مطمئنم آمریکا به برجام پایبند می‌ماند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۱۹۹۴۰ سایت-خوان

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز سه شنبه در کنفرانسی خبری از اطمینان خود به پایبندی آمریکا به برجام خبر داد.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، «فدریکا موگرینی» که در کنفرانسی خبری در اسلو سخن می گفت با بیان این مطلب در ادامه گفت: مطمئنم که آمریکا به رغم اعتراضاتی که به ایران دارد به توافق هسته ای ۲۰۱۵ ایران (برجام) پایبند می ماند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه افزود: مطمئنم که بازبینی برجام در آمریکا به تصمیماتی عاقلانه ختم می شود و این به معنای حفظ چیزی است که در حال کار کردن است.

موگرینی در پایان اطمینان داد: در هر شرایطی اتحادیه اروپا از حفظ برجام حمایت می کند و سیاست ما مبنی بر تعامل با ایران ادامه خواهد داشت.

موگرینی برای شرکت در کنفرانس صلح به اسلو سفر کرده است. از نکات جالب توجه این کنفرانس حضور «محمد جواد ظریف» وزیر امرو خارجه ایران و «جان کری» وزیر خارجه سابق آمریکا در این کنفرانس است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن