کشته شدن۳ صلحبان سازمان ملل در مالی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۱۸۹۲۱ سایت-خوان

 خبرگزاری رویترز روز شنبه در گزارشی از کوناکری اعلام کرد که شبه نظامیان مالی شب گذشته در حمله به کاروان صلحبان سازمان ملل سه تن از آنها را کشته و ۵ تن دیگر را مجروح کردند.

به گزارش ایرنا به نقل از یک بیانیه امروز صلحبانان سازمان ملل موسوم به 'مینوسما' اعلام کرد که شبه نظامیان بیابانگرد شب گذشته در یک حمله خمپاره ای به قرارگاه مینوسما در کیدال، در شمال مالی، ۳ تن از آنها را از پای در آورده و ۵ تن دیگر را زخمی کردند.
نیروهای سازمان ملل از سال ۲۰۱۳ یعنی زمانی که عملیات نظامی نیروهای تحت امر فرانسه در شمال مالی آغاز شد، بارها تحت حملات شدید این شبه نظامیان قرار داشتند به گونه ای که طی ماه های گذشته بیش از ۱۰۰ تن از این صلحبانان سازمان ملل جان خود را در این کشور از دست داده اند.
اگرچه هویت این شبه نظامیان هنوز مشخص نشده است اما صلحبانان سازمان ملل در این کشور به طور عمده دارای هویت گینه ای هستند.
براساس این گزارش، پایگاه صلحبانان سازمان ملل در کیدال از روز پنجشنبه تحت حملات آتش باری شدید قرار داشته است.
با وجود حملات گسترده نیروهای فرانسوی به مخفی گاه های این دسته از شبه نظامیان وابسته به القاعده، آنها در آخرین مورد موفق شده بودند در ژانویه (دیماه) گذشته در یک حمله انتخاری به یک اردوگاه نظامی ۷۷ نیروی مستقر در این مکان نظامی را از پای در آورند.
چندین نیروی فرانسوی نیز در حمله خمپاره ای هفته گذشته این دسته از شبه نظامیان به قرارگاه آنها در تیمبکتو، زخمی شدند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن