تکذیب خبرفوت فردمبتلا به تب‌کریمه‌کنگو در گیلان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۱۸۷۷۰ سایت-خوان

دانشگاه علوم پزشکی گیلان شایعه مرگ فردی در رشت را به علت ابتلا به تب کریمه کنگو به شدت تکذیب کرد.

‌‌به گزارش‌ ایسنا، یکی از پایگاه‌های خبری رشت مدعی شده بود فردی که مشکوک به ابتلا به تب کریمه کنگو بود، در بیمارستان پورسینا فوت کرده است‌ که دانشگاه علوم پزشکی گیلان‌ شایعه مرگ فردی در رشت را به علت ابتلا به تب کریمه کنگو به شدت تکذیب کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این باره گفت: این خبر که فردی مشکوک به ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در بیمارستان پورسینای رشت فوت کرده است، اساسا دروغ است‌.

دکتر یوسف زاده یادآور شد: اگر فردی به ابتلا به این بیماری مشکوک باشد، به هیچ در بیمارستان پورسینا که مرکز جراحی است بستری نمی‌شود‌.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خاطرنشان کرد: یک فرد مشکوک به ابتلا امروز به بیمارستان رازی مراجعه کرد که پس از بررسی‌های پزشکی ابتلا به تب کریمه تایید نشد و پرشکان وی را مرخص کردند.

به گزارش ایسنا؛ تاکنون هیچ موردی از ابتلا به این بیماری در گیلان گزارش نشده است‌.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن