رشد ناگهانی قیمت دلار و سکه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۱۷۶۵۵ سایت-خوان

صرافان سکه و ارز امروز (چهارشنبه) هر دلار آمریکا را با ۵۶ ریال افزایش نسبت به دیروز ۳۷ هزار و ۳۲۰ ریال و هر قطعه سکه طلا طرح جدید را با ۱۹ هزار ریال رشد ۱۲ میلیون و ۷۰ هزار ریال معامله کردند.

به گزارش ایرنا و بر اساس معاملات ثبت شده در سامانه نظارت ارز (سنا)، هر یورو تا زمان تهیه این خبر با ۱۲۵ ریال افزایش نسبت به میانگین قیمتی دیروز، ۴۱ هزار و ۹۵۴ ریال به فروش رفت و هر پوند انگلیس نیز با افت ۱۵۳ ریالی ۴۸ هزار و ۴۴۱ ریال قیمت خورد.

در تارنمای اتحادیه طلا، جواهر و سکه تهران، قیمت هر دلار امروز ۳۷ هزار و ۳۶۰ ریال و هر یورو ۴۲ هزار و ۶۱۰ ریال ثبت شده است.
به گفته کارشناسان افزایش غیر عادی دلار و یورو واکنش بازار ارز به حملات تروریستی امروز تهران است.

** رشد قیمت انواع سکه در بازار
بر اساس نرخ های اعلامی در سایت اتحادیه طلا، هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم و نیم سکه هر کدام با ۱۰ هزار ریال افزایش قیمت به ترتیب ۱۱ میلیون و ۸۰۰ هزار ریال و ۶ میلیون و ۳۸۰ هزار ریال ارزشگذاری شد.
هر قطعه ربع سکه با افزایش ۲۰ هزار ریالی ۳ میلیون و ۶۶۰ هزار ریال به فروش رفت ولی سکه گرمی در معاملات امروز ثابت ماند و ۲ میلیون و ۴۹۰ هزار ریال فروخته شد.
این اتحادیه قیمت هر اونس طلا را یک هزار و ۲۹۴ دلار و ۲۰ سنت اعلام کرده است که یک دلار و ۱۰ سنت افزایش نشان می دهد. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با چهار هزار و ۹۶۰ ریال افزایش به یک میلیون و ۱۵۷ هزار و ۱۰۰ ریال رسید.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن