ترامپ و وعده وعید هایش

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۱۵۸۷۶ سایت-خوان

رئیس جمهوری آمریکا بر خلاف وعده های انتخاباتی اش، قصد ندارد سفارتخانه این کشور در رژیم صهیونیستی را از تل آویو به بیت المقدس انتقال دهد.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، یک مقام عالی رتبه آمریکا که خواست نامش فاش نشود، گفت: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به تازگی ماده ای را امضا کرده است که اجازه می دهد سفارت آمریکا در تل آویو تا ۶ ماه دیگر به فعالیت خود ادامه دهد. ترامپ معتقد است که زمان مناسبی برای انتقال سفارتخانه آمریکا از تل آویو به اورشلیم (بیت المقدس) نیست.
رئیس جمهوری آمریکا پیشتر نیز در گفت وگو با نشریه صهیونیستی 'اسرائیل هیوم' گفته بود که انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به بیت المقدس کار مشکلی است و باید 'بطور جدی' درباره آن فکر کند.
به گزارش ایرنا، انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به بیت المقدس، یکی از شعارهای تبلیغاتی رئیس جمهوری آمریکا در مبارزات انتخاباتی بود.
این رویکرد دونالد ترامپ با اعتراض بسیاری از کشورهای و مقامات بین المللی روبرو شده است.
تل‌آویو از آغاز دوران ریاست‌جمهوری ترامپ طرح‌های توسعه‌طلبانۀ خود را در اورشلیم (بیت‌المقدس) به میزان زیادی تقویت کرده است.
رژیم صهیونیستی مدعی مالکیت بر کل اورشلیم به‌عنوان پایتخت خود است درحالی‌که فلسطینیان می‌خواهند بخش شرقی این شهر را پایتخت کشور آینده خود قرار دهند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن