داعش "آرشیو سیاه" خود در نینوا را سوزاند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۱۴۶۰۹ سایت-خوان

گروه تروریستی داعش سوزاندن اسناد خود موسوم به "آرشیو سیاه" در شهرستان بعاج در غرب استان نینوا را آغاز کرده است.

به گزارش عصرایران به نقل از العالم، جبار المعموری یکی از فرماندهان حشد شعبی عراق با اعلام این خبر تاکید کرد: از بامداد دوشنبه، تروریست های داعش پس از تخلیه پایگاههای خود چندین تن سند در آرشیو اصلی از جمله آرشیو نظام "الحسبه" و آرشیو امنیتی را آغاز کرده است.

این فرمانده حشد شعبی افزود: سوزاندن اسناد آرشیوی به دست داعش به منظور جلوگیری از برملاشدن جنایات سیاه این گروهک تروریستی علیه غیرنظامیان صورت می گیرد. همچنین داعش تلاش می کند که هویت هواداران و حامیان این گروهک در جنایت علیه بی گناهان فاش نشود.

وی چنین اقدامی را دلیلی آشکار بر فروپاشی و شکست در صفوف داعش دانست.

المعموری خاطرنشان کرد: عملیات آزادسازی شهرستان بعاج، به ویژه پس از تشدید موج فرار سرکرده های سرشناس داعش به خارج از این شهر به زودی پایان خواهد یافت.

شهر بعاج در استان نینوا از ژوئن ۲۰۱۴ در اشغال تروریست های داعش قرار دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن