مرگ زنی بر اثر برخورد با کامیون در تهران

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۱۴۰۸۴ سایت-خوان

رئیس مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک راهور تهران بزرگ گفت: یک عابر پیاده (زن ۵۰ ساله) بر اثر برخورد با یک دستگاه کامیون در تقاطع خیابان نیاوران و کامرانیه تهران جان خود را از دست داد.

سرهنگ محمد رازقی عصر یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ساعت ۱۵:۱۵ حادثه برخورد یک دستگاه کامیون با عابر پیاده در تقاطع خیابان نیاوران و کامرانیه به مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک راهور تهران بزرگ اعلام شد.

وی بیان کرد: در این حادثه یک دستگاه کامیون میکسر به هنگام حرکت و بدلیل عدم توجه راننده، با یک زن ۵۰ ساله (عابر پیاده) برخورد کرد.

رئیس مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک راهور تهران بزرگ خاطرنشان کرد: بدلیل شدت جراحات وارده، زن میانسال جان باخت.

وی به شهروندان توصیه کرد به هنگام رانندگی با سرعت مطمئنه و با رعایت قوانین رانندگی و توجه کافی به جلو رانندگی کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن