اعلام زمان واکسیناسیون زائران حج

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۱۳۵۷۵ سایت-خوان

رئیس جمعیت هلال احمر کشور به تشریح مهم ترین برنامه‌های پیش رو در راستای سلامت زائرین حج تمتع امسال پرداخت.

به گزارش ایلنا، سیدامیرمحسن ضیایی با تشریح مهمترین برنامه‌های زائرین حج تمتع امسال اظهار داشت: پس از این که مشخص شد امسال به مکه مکرمه اعزام خواهیم داشت، بلافاصله مشکلاتمان را با مراکز موجود در داخل عربستان حل کردیم.

ضیایی افزود: در حال حاضر همان دو مرکزی که در مکه و مدینه داشتیم را دوباره تجهیز کردیم و هم اکنون نیز در حال ارسال داروها هستیم و از طرفی دیگر پزشکان کاروان به زودی برای معاینه زائرین معرفی خواهند شد.

رئیس جمعیت هلال احمر کشور خاطرنشان کرد: واکسن‌ها نیز در حال تهیه است تا بتوانیم از اواخر ماه جاری واکسیناسیون حجاج را آغاز کنیم. همین طور در حال آموزش دادن به نیروهای غیرپزشکی هستیم که در تیم پزشکی استفاده می‌شوند. قریب ۵۵۰ نفر پزشک، پرستار و نیروهای مربوطه اعزام خواهند شد که حدود ۲۰۰ نفر آنها در کاروان‌ها و بقیه در ستاد مکه و مدینه حضور خواهند داشت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن