ابراهیمی منصوریان را ناامید کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۱۳۱۹۲ سایت-خوان

به دلیل آماده نبودن امید ابراهیمی در تمرین امروز استقلال، احتمال نرسیدن این بازیکن به بازی برگشت استقلال برابر العین وجود دارد.

به گزارش ایلنا، در حالی که کادر پزشکی استقلال خبر از رسیدن امید ابراهیمی به بازی برگشت این تیم برابر العین داده بودند این بازیکن در تمرین روز گذشته استقلال نتوانست آمادگی لازم را از خود نشان دهد.

ابراهیمی با مشکل تمرین کرد تا همین اتفاق سبب نگرانی استقلالی‌ها شود تا با این شرایط احتمال رسیدن ابراهیمی به بازی برگشت استقلال برابر العین کمرنگ شده باشد.

طبق هماهنگی‌ها قرار است ابراهیمی در تمرین امروز استقلال تست پزشکی دهد. در صورتی که او در این تست پزشکی رد شود، غیبت او برابر العین قطعی خواهد شد تا استقلال با نبود این مهره کلیدی در غیاب نورافکن و اسماعیلی شرایط سخت‌تری را تجربه کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن