توطئه‌ی بزرگ رونالدو علیه بارسلونا و منچستر

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۱۲۸۳۵ سایت-خوان

ستاره‌ی رئال مادرید شخصاً مذاکرات را با بازیکن مورد نظر بارسلونا آغاز کرد.

به گزارش ایلنا، دو تیم منچستر یونایتد و بارسلونا به دنبال استخدام بازیساز سرشناس موناکو، برناردو سیلوا، هستند.

منچستر یونایتد که مشتری جدی این بازیکن است با بردی که دیشب در فینال لیگ اروپا به دست آورد و صعود به چمپیونز لیگ می‌تواند به مقصد بازیکنانی چون گریزمان و سیلوا بدل شود.

با این حال، بازیکن پیشین شیاطین سرخ، کریستیانو رونالدو، قصد دارد مانع این انتقال شود. رونالدو از مسئولان رئال مادرید خواسته که ستاره‌ی ۲۲ ساله‌ی موناکو را استخدام کنند. Don Balon فاش کرده که رونالدو شخصا از این بازیکن خواسته که به رئال مادرید بپیوندد و با خرخه مندس، ایجنت سیلوا، نیز مذاکره کرده است.

سیلوا در این فصل با موناکو به نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان آمد و توانست با این تیم لیگ فرانسه را هم فتح کند. او در فصل اخیر ۵۸ بار برای موناکو به میدان رفت و ۱۱ گل زد و ۱۲ پاس گل داد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن