شکایت دادستان کرمان از۷۷کاندیدای شورای شهر

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۱۱۴۱۳ سایت-خوان

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان به‌عنوان مدعی‌العموم از ۷۷ نفر از کاندیدای شورای اسلامی شهر کرمان به‌علت تخریب اموال عمومی اعلام جرم کرد.

به گزارش ایسنا، «دادخدا سالاری» با بیان این‌که در روز برگزاری انتخابات ۱۷ پرونده تخلف انتخاباتی در شهر کرمان تشکیل و ۷ نفر از متخلفان انتخاباتی در استان کرمان بازداشت شده‌اند، گفت: تخلفات صورت گرفته در خصوص خرید و فروش رأی، اخلال در برگزاری انتخابات و تبلیغات پس از اتمام مهلت قانونی بوده است.


این مقام قضائی افزود: در فرآیند برگزاری انتخابات در سراسر استان کرمان ۷۷ پرونده تخلف انتخاباتی تشکیل شده که ۲۴ مورد آن مربوط به روز انتخابات است.

وی در پایان با تبریک رخداد عظیم حماسه مردمی به محضر رهبر بصیر و حکیم انقلاب اسلامی (حفظ اله تعالی) و تقدیر از مردم نجیب و شریف استان کرمان برای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی و حضور در صف انتخابات این دستاورد ملی را برگ زرین دیگری در تاریخ کشور دانست.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن