سارق پلیس‌نما درعسلویه دستگیر شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۱۰۸۷۲ سایت-خوان

فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه: فردی که با لباس پلیس از مردم اخاذی می کرد توسط ماموران انتظامی شهرستان شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش مشرق، فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه سرهنگ سهام صالحی عنوان داشت : در پی شکایت احدی از شهروندان مبنی بر اینکه فردی با لباس پلیس و با همراه ذاشتن تجهیزاتی از قبیل کلت کمری، اسپری، دستبند و احکام ماموریتی به عنوان مسافر از استان فارس سوار خودروی وی شده، و با تهدید و اکراه خودرو را به سرقت برده است مراتب در دستور کار پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.

سرهنگ صالحی افزود: پس از دریافت اطلاعات تکمیلی و جمع آوری اظهارات شاکی محل اختفای متهم در شهر عسلویه شناسایی تحت مراقبت قرار گرفت.

وی با بیان اینکه با انجام اقدامات فنی و پلیسی مشخص شد فرد مورد نظر به همراه پنج نفر دیگر در محل مورد نظر حضور دارند اظهار داشت: با هماهنگی مرجع قضایی و در یک عملیات دقیق متهم به همراه همدستانش دستگیر و همگی برای انجام تحقیقات تکمیلی و سیر مراحل قانونی به پلیس آگاهی شهرستان منتقل شدند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن