خرابکاری در مسیر راه‌آهن فیروزان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۰۸۳۹۸ سایت-خوان

فرماندار شهرستان نهاوند از وقوع خرابکاری در مسیر کاروان دولت تدبیر و امید در مسیر راه‌آهن فیروزان که توسط دکتر آخوندی، وزیر راه و شهرسازی و استانداران همدان و کرمانشاه افتتاح شد، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان نهاوند، کریم حمیدوند با تبریک هفته سربازان گمنام امام زمان(عج) اظهار کرد: فرد و یا افراد ناشناس با دستگاه هوا برش اقدام به تخریب قسمتی از ریل در چند متری یکی از پل‌های عبوری کرده بودند که سربازان گمنام امام زمان(عج) متوجه شده و قبل از هرگونه وقوع حادثه، توطئه را خنثی و آنها را از رسیدن به اهداف شوم و پلید ناامید کردند.

فرماندار شهرستان نهاوند با بیان اینکه با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان(عج) دشمنان نظام و دولت تدبیر و امید نتوانستند به هدف تخریب‌گرانه خود برسند، ادامه داد: قطار تدبیر و امید حامل وزیر و ۵۰ نفر دیگر از معاونان و مدیران وزارتخانه مذبور و استاندار همدان بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: موضوع این خرابکاری در دستور کاری و بررسی کارشناسانه سربازان گمنام امام زمان(عج) قرار دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن