تاج:قرارداد آنالیزور تیم ملی روزمزد است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۰۳۳۷۲ سایت-خوان

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: قرارداد آنالیزور تیم ملی روزمزد است.

به گزارش فارس، مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در حاشیه همایش خیرین ورزشیار در جمع خبرنگاران گفت: ۴ هزار ورزشگاه و سالن نیمه تمام وجود دارد که برخی مربوط به فوتبال است. ما سابقه خوبی در خیرین مدرسه‌ساز داریم که همین برای وزارت ورزش الگو شد که توسط خیرین طرح‌های نیمه‌تمام را به پایان برساند.

وی درباره معرفی آنالیزور جدید گفت: کی‌روش با او آشنا بوده و کار کرده است به همین دلیل با فدراسیون صحبت کرد که ما هم موافقت کردیم، قرار داد او روزمرد است که این موضوع به نفع فدراسیون است.

تاج درباره معرفی دستیاران ایرانی عنوان کرد: در این باره هم صحبت خواهیم کرد، باید بازی آخر انجام شود تا بعد در این باره صحبت کنیم، ما از همه ظرفیت‌های کشور استفاده می‌کنیم.

رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص تیم‌هایی که مشکل جذب بازیکن خارجی دارند، خاطرنشان کرد: برخی از باشگاه‌ها در ای‌اف‌سی و فیفا پرونده مفتوح دارند، ممکن است پول کسی را نداده باشند و از آنها شکایت شده باشد، بنابراین باید این پرونده‌ها بسته شود تا آنها اجازه جذب بازیکن خارجی داشته باشند. ممکن است باشگاهی بگوید با بازیکنی مذاکره کرده، اما اگر پرونده مفتوح باشد، فدراسیون فوتبال ثبت نمی‌کند. امروز دیدم توفیقی مصاحبه کرده و گفته پرونده‌مان را بسته‌ایم، ما خوشحالیم، اما گفته‌ایم استعلام کنند. فیفا همه پرونده‌ها را ارسال کرده و پرونده‌ای که بسته باشد را به ما اطلاع می‌دهد. اولویت ما فیفاست که حتی فوتبال کشور را تحت تأثیر قرار داده و ما را تهدید کرده است.

تاج در مورد فعال شدن سیستم TMS خاطرنشان کرد: خوشبختانه این سیستم راه افتاده و در سازمان لیگ مستقر است، کاربران مجاز می‌توانند از آن استفاده کنند.

رئیس فدراسیون فوتبال همچنین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اسپانسر تبلیغاتی ورزشگاه‌ها تصریح کرد: علی‌رغم میل باطنی، دو شکایت دادگستری برده‌ایم که اسمی از آنها نمی‌آورم، اما پول قابل ملاحظه‌ای متوجه لیگ می‌شود، ما از دو اسپانسر برای پارسال و امسال به دادسرا شکایت کرده‌ایم، دست سازمان لیگ و فدراسیون پر است، فکر می‌کنم حکم خوبی می‌آید. ۳۷ میلیارد تومان از این اسپانسرها پول گرفته‌ایم، اما در خصوص پولی که داده نشده، قاضی تصمیم می‌گیرد. امسال هم برای تیم ملی با سامانه ۹۰۹۰ وارد مذاکره شده‌ایم که البته باید تعهدات قبلی انجام شود تا همکاری کنیم، برای لیگ هم همینطور است.

وی درباره اسپانسرهای لباس‌های تیم ملی خاطرنشان کرد: با آدایداس برای همه تیم‌های ملی قرارداد ۴۸ صفحه‌ای امضا کرده‌ایم، در مورد جییووا هم نمی‌دانم چطور برخی سایت‌ها غرامت ۲ میلیون یورویی را داده‌اند، حتی اگر آنها هم نخواهند این غرامت را پرداخت کنند با این خبر آنها تشویق می‌شوند، من هم می‌توانم چنین ادعایی را انجام دهم. جییووا لباس‌هایی به ما داده که در فوتسال نمونه آ» را دیدید، نمی‌دانم جییوا چه ادعایی کرده است که سایت‌ها هم زده‌اند؟ یک خبرنگار شب خواب می‌بیند و چنین خبرهایی را منتشر می‌کند. مثلاً دیدم یکی از سایت‌ها زده بود تمام تیم‌های ملی تعطیل شده، نمی‌دانم این خبر از کجا آمده است؟ در حالی که تیم فوتسال بانوان به روسیه رفته و تیم جوانان هم در اردوست.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن