رویدادهای قاره آفریقا -۱۲ اردیبهشت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۰۲۹۳۸ سایت-خوان

کشتن فجیع یک زن و ربایش همسر و فرزنداش در مصر، دو برابر شدن کمک های آلمان به آفریقا، محکومیت اظهارات کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل از سوی قاهره و دیدار رئیس شورای ریاستی و فرمانده ارتش ملی لیبی در ابوظبی از اخبار روزسه شنبه ایرنا از قاره آفریقا به شمار می رود.

به گزارش ایرنا کشتن فجیع یک زن و ربایش همسر و فرزنداش در مصر، دو برابر شدن کمک های آلمان به آفریقا، محکومیت اظهارات کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل از سوی قاهره و دیدار رئیس شورای ریاستی و فرمانده ارتش ملی لیبی در ابوظبی از اخبار روزسه شنبه ایرنا از قاره آفریقا به شمار می رود.

** تروریست ها سر یک زن را در مصر بریده و همسر و فرزنداش را ربودند.
خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع امنیتی مصری از قاهره گزارش داد که افراد مسلح ناشناس امروز در استان سینا در شمال این کشور سر یک زن را بریده و همسر و فرزنداش را نیز ربودند.
آنها به منزل قربانی در روستای 'یامیت' در غرب 'رفح' یورش برده و بعد از قتل زن، جسدش را به خارج منتقل کرده و سپس همسر و سه فرزندش را با خود به یک مکان نامعلوم بردند.
** کمک های آلمان به آفریقا دوبرابر می شود
خبرگزاری 'د.پ.آ'ی آلمان گزارش داد که 'زیگمار گابریل' وزیر خارجه این کشور امروز با ورود به آدیس آبابا، پایتخت اتیوپی و مقر دائمی اتحادیه آفریقا در جمع خبرنگاران قول داد که برلین کمک های خود به آفریقا را دو برابر می کنند.
وی پیش از ورود به اتیوپی، دیروز در سومالی نیز در دیدار با 'حسن علی خیر' نخست وزیر این کشور از آمادگی کشورش برای ارائه کمک های مالی بیشتر به کشورهای آفریقایی خبر داده بود.
** دولت قاهره اظهارات ضد مصری نماینده حقوق بشر سازمان ملل را محکوم کرد
خبرگزاری رویترز از قاهره گزارش داد که وزارت خارجه مصر امروز
با صدور بیانیه ای اظهارات 'رعد الحسین' کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد درباره اعلام حالت فوق العاده در این کشور را محکوم کرد.
رعد الحسین با ابراز نگرانی از اعلام حالت فوق العاده ۳ ماهه در مصر گفته بود: اقدام های امنیتی در مصر در پی انفجار کلیساها در شهرهای طنطا و اسکندریه که در ماه گذشته رخ داد، افراط گرایی را در زندان تسهیل و تروریسم را گسترش می دهد.
** رئیس شورای ریاستی و فرمانده ارتش ملی لیبی در ابوظبی
دیدار کردند
خبرگزاری فرانسه از ابوظبی گزارش داد که 'فایز السراج' رئیس شورای ریاستی لیبی امروز در این شهر با 'خلیفه حفتر' فرمانده کل ارتش ملی لیبی در چارچوب تلاش‌ها برای از بین بردن رکود در حل سیاسی بحران لیبی دیدار و گفت وگو کردند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن