رویدادها و تحولات سوریه/۱۰اردیبهشت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۲۰۲۱۲۹ سایت-خوان

آزادسازی ۶ روستا در حومه شهر رقه توسط نیروهای دمکراتیک کرد سوریه؛ خروج گروه جدیدی از تروریست ها از محله الوعر حمص؛ تکذیب حمله رژیم صهیونیستی به مقر لشکر ۹۰ سوریه در قنیطره؛ قتل عام حدود ۴۷۰۰ تن طی ۳۴ ماه گذشته در سوریه توسط داعش؛ روسیه خواستار همکاری با ائتلاف آمریکایی در سوریه؛ و کنترل مرزهای ترکیه و سوریه توسط یگان های زرهی آمریکا؛ از خبرهای مهم روز یکشنبه این کشور است.

به گزارش ایرنا آزادسازی ۶ روستا در حومه شهر رقه توسط نیروهای دمکراتیک کرد سوریه؛ خروج گروه جدیدی از تروریست ها از محله الوعر حمص؛ تکذیب حمله رژیم صهیونیستی به مقر لشکر ۹۰ سوریه در قنیطره؛ قتل عام حدود ۴۷۰۰ تن طی ۳۴ ماه گذشته در سوریه توسط داعش؛ روسیه خواستار همکاری با ائتلاف آمریکایی در سوریه؛ و کنترل مرزهای ترکیه و سوریه توسط یگان های زرهی آمریکا؛ از خبرهای مهم روز یکشنبه این کشور است.

** نیروهای دمکراتیک کرد و عرب سوریه در راستای عملیات موسوم به 'خشم فرات' با پشتیبانی آمریکا، در ادامه پیشروی خود در شهر راهبردی الطبقه در حومه شمال شرقی رقه مرکز گروه تروریستی داعش در سوریه شش روستای دیگر از شهر رقه را آزاد کردند.

** در راستای اجرای توافق میان دولت سوریه و تروریست ها، تحت نظارت هلال احمر این کشور و نیروهای امنیت داخلی و پلیس نظامی روسیه امروز خروج هفتمین سری از تروریست ها و خانواده‌هایشان از محله الوعر به سمت ادلب آغاز شد تا در روند خروج عناصر تروریست از این شهر محله الوعر به عنوان منطقه عاری از سلاح اعلام شود.

** منابع نظامی سوری امروز اعلام کردند که اخبار مربوط به حمله رژیم صهیونیستی به مقر لشکر ۹۰ سوریه در قنیطره صحت ندارد.

** مرکز موسوم به دیدبان حقوق بشر سوریه (وابسته به معارضان سوری) اعلام کرد که گروه تروریستی داعش طی ۳۴ ماه گذشته حدود ۴ هزار و ۷۰۰ نظامی و غیرنظامی سوری و حتی از عناصر خود و سایر تروریست ها را در سوریه به روش های مختلف اعدام کرده است.

** سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در دیدار با ایمن الصفدی وزیر خارجه اردن
با تاکید بر توجه خاص عبدالله دوم پادشاه این کشور و ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه به اوضاع امنیتی مرزهای اردون و سوریه در تازه ترین دیدارشان، خواستار همکاری ائتلاف آمریکایی در مبارزه با تروریسم در سوریه شد.

** در پی اعلام سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) مبنی بر استقرار نیروهای ارتش آمریکا در امتداد مرزهای ترکیه با سوریه، روزنامه نگار کرد سوری از استقرار نیروهای آمریکایی در محورهای درباسیه و سریکانی، خطوط تل ابیض تا سریکانی و در امتداد تل ابیض تا کوبانی خبر داد.
گویا تلاش این نیروها ممانعت از ادامه حملات توپخانه ای ارتش ترکیه به نیروهای سوریه دمکراتیک در شمال این کشور است که اخیرا با حمله هوایی به ارتفاعات قره چوخ در شهر المالکیه در استان حسکه سوریه تشدید شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن