افزایش خروجی آب از سد زاینده رود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۹۵۱۴۲ سایت-خوان

مدیرعامل آب منطقه ای اصفهان گفت: به منظور آبرسانی به باغ ها و مزارع غرب اصفهان از شب گذشته خروجی سد زاینده رود افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، مسعود میر محمد صادقی در گفتگوی خبری خود با اشاره به افزایش خروجی سد زاینده رود از امشب، گفت: بر اساس تصمیمی که در جلسه ای با حضور مدیر کل مدیریت یکپارچه حوضه زاینده رود، نمایندگان استانداری و فرمانداری اصفهان، نمایندگان صنف کشاورزان غرب ومعتمدین کشاورزان گرفته شد، با توجه به بادهای این مدت و گرمی هوا و به منظور حفظ باغ های غرب و شمال اصفهان خروجی سد زاینده رود از شب گذشته ۲۳ فر وردین ماه افزایش یافت.


مدیر عامل شرکت آب منطقه ای اصفهان خاطر نشان کرد: میزان خروجی آب از سد زاینده رود به درجه حرارت و وضعیت سد زاینده رود در روزهای آینده بستگی دارد و با توجه به بارش ها، درجه حرارت و ورودی های سد زاینده رود به صورت مقطعی و در بازه های زمانی معین این مقدار تعیین می شود.

وی درباره جاری بودن رودخانه تصریح کرد: پیش بینی می شود با توجه به میزان بارش ها و ورودی ها به سد زاینده رود آب تا اواسط خرداد ماه جاری باشد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن