مسکو اطلاع از حمله شیمیایی به خان شیخون را رد کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۹۴۸۸۲ سایت-خوان

سخنگوی وزارت خارجه روسیه اخبار رسانه های غربی مبنی بر اطلاع داشتن این کشور از حمله شیمیائی به «خان شیخون» در سوریه را نادرست اعلام کرد.

به گزارش مهر به نقل از اسپوتنیک، «ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز در اظهاراتی اتهامات مطرح از سوی برخی رسانه ها درباره اینکه مسکو پیشتر از حمله شیمیائی به حومه استان ادلب در سوریه اطلاع داشته است را رد کرد.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه در این باره اعلام کرد: برخی از رسانه های غربی نمی خواهند از انتشار اخبار جعلی و برخی رسوائی های آشکار از این قبیل دست بردارند.

اظهارات سخنگوی وزارت خارجه روسیه در حالیست که شورای امنیت برای رأی گیری درباره قطعنامه پیشنهادی کشورهای آمریکا، انگلیس و فرانسه درباره استفاده از سلاح شیمیایی در سوریه تشکیل جلسه داد.

این پیش نویس که از سوی آمریکا، فرانسه و انگلیس ارائه شده است از دولت سوریه می خواهد که با تحقیقات بین المللی درباره حملات شیمیایی به منطقه خان شیخون سوریه همکاری کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن