درخشش گمرک در مبارزه با قاچاق کالا و ارز

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۹۴۳۶۷ سایت-خوان

اسد الله عسکر اولادی گفت: گمرک به وظیفه خود عمل کرده و باید همه گمرکات کشور به تجهیزات کنترلی مجهز شوند‌.

به گزارش خبرآنلاین از گمرک، اسد الله عسکر اولادی، رییس اتاق بازرگانی ایران و روسیه و فعال اقتصادی درباره اعطای بهترین نمره دستگاه مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: گمرک در صدر دستگاه های مبارزه با قاچاق کالا و ارز قرار دارد و در اقدام و عمل توانسته تا علاوه بر وظایف خود در مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز درخشش های متعددی داشته باشد.

این فعال بازرگانی با بیان اینکه اگر همه اختیارات به گمرک داده شود مبارزه با قاچاق وضعیت بهتری خواهد داشت تصریح کرد: برخی دستگاه ها در جریان واردات و صادرات دخیل هستند که باعث طولانی شدن روند تجارت می شود اما گمرک در این زمینه گزارشی نمی دهد که تقصیری ندارد و باید به طور هفتگی گزارش دهد که مشکل کجاست.

عسکر اولادی با اشاره به اینکه برای گمرک اهمیت زیادی باید قائل بود افزود: گمرک به وظیفه خود عمل کرده و باید همه گمرکات کشور به تجهیزات کنترلی مجهز شوند‌.

رییس اتاق بازرگانی ایران و چین ادامه داد: با اعطای اختیارات کنترل قاچاق به گمرک شاهد ۸۰ درصدی کاهش قاچاق در سطح فعلی خواهیم بود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن