سقوط قیمت ارز، افزایش شاخص بورس
در حالی بازارهای دنیا نسبت به تحولات منطقه و حمله موشکی آمریکا به سوریه واکنشی منفی داشتند، اما بورس تهران روز مثبتی را سپری کرد و قیمت سکه و ارز نیز در بازار کاهش یافت.
به گزارش خبرآنلاین، امروز، اولین روز کاری بازارهای ایران پس از اتفاق اخیر منطقه بود؛ بورس تهران، روز مثبتی را سپری کرد، قیمت سکه و ارز نیز پایین آمد.
شاخص بورس تهران در جریان دادوستدهای امروز بازار با افزایش ۱۱۶ واحدی روبهرو شد. به این ترتیب، شاخص بورس تهران در ارتفاع ۷۷ هزار و ۸۰۴ واحدی قرار گرفت. در روز پنجشنبه هفته گذشته شاخص بورس، روی رقم ۷۷ هزار و ۶۸۹ واحد ایستاده بود.
گزارش روند معاملات بازار سرمایه از ابتدای امسال حاکی از آن است که شاخص بورس در ۹ روز کاری، با رشد حدود ۵۷۴ واحدی نسبت به آخرین روز کاری سال ۹۵ مواجه شده است.
قیمتها در بازار ارز سقوط کرد
از سوی دیگر، قیمتها در بازار ارز کاهش یافت. قیمت دلار در بازار ثابت ماند و نرخ یورو، پوند، درهم امارات لیر ترکیه و یوان چین کاهش یافت. نرخ سایر ارزها نیز با افت همراه بود.
به این ترتیب، دلار در بازار با نرخ ۳۷۶۲ تومان، یورو ۴۰۶۳ تومان، پوند ۴۶۸۹ تومان، درهم امارات ۱۰۴۲ تومان، لیر ترکیه ۱۰۴۴ تومان و یوان چین ۵۸۱ تومان به فروش رفت.
میزان افت قیمت یورو ۱۲ تومان، پوند ۱۷ تومان و لیر ترکیه ۷ تومان بوده است.
قیمت سکه ۸۱۰۰ تومان کاهش یافت
قیمت سکه تمام بهار آزادی نیز در بازار ۸ هزار و ۱۰۰ تومان کاهش یافت. هماکنون در بازار هر قطعه سکه تمام بهار آزادی با قیمت یک میلیون و ۲۰۱ هزار و ۴۰۰ تومان، نیمسکه ۶۸۴ تومان، ربعسکه ۳۷۹ هزار تومان و سکه یکگرمی ۲۴۵ هزار تومان به فروش میرود.
هر گرم طلای ۱۸عیار نیز امروز در بازار ۱۱۶ هزار و ۵۴۱ تومان و هر مثقال طلا ۵۰۴ هزار و ۸۰۰ تومان بود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.