رییسی به جمنا؛چرا نامزدی من را اعلام کردید

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۹۲۴۵۹ سایت-خوان

پدیده های پیرامون ابراهیم رییسی تمامی نداد .

به گزارش نامه نیوز، در حالی که قرار بود صبح امروز ابراهیم رییسی در نشست جمنا حضور داشته باشد و سخنرانی کند او از این اقدام امتناع کرد و در نشست امروز حضور نیافت.

در این نشست اما پیامی از سوی رییسی قرائت شد و بعد از آن سید صولت مرتضوی که به نمایندگی از سید ابراهیم رئیسی در دومین نشست مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی حضور یافته بود، اعلام کرد که، با انصراف از هیئت نظارت بر انتخابات، کاندیداتوری خود را پذیرفت و بنده این را خدمت شما اعلام می‌کنم.

این خبر بازتاب زیادی در محافل سیاسی و خبری داشت . اما دقایقی پیش یک منبع آگاه در دفتر رییسی اعلام کرد: حجت الاسلام والمسلمین رئیسی سخنگویی برای اعلام نامزدی انتخاباتی در همایش امروز نداشتند و صرفا در پیامی شفاهی به چندین نفر از اعضای حاضر در همایش امروز، از حسن ظن برادران انقلابی تشکر و قدردانی و اظهار امیدواری کردند که به زودی توفیق زیارت آنان میسر شود.

حجت‌الاسلام رئیسی ضمن ارج نهادن به اتحاد، انسجام و همدلی همه نیروهای انقلابی و احترام به تلاش‌های گروه‌ها و جریان‌های سیاسی در این زمینه تصمیم نهایی درباره حضور در انتخابات را مستقلا اخذ کرده‌اند و در وقت مقتضی بی واسطه با مردم در میان خواهند گذاشت» این دومین پالس منفی رییسی به جمنا در روز پنج شنبه است . این مساله برخی خبرها که ابراهیم رییسی چندان ارتباط تشکیلاتی با جمنا نداشته و تلاش می کند نامزد این جریان به شمار نیاید را تا حدودی تایید می کند . در همین حال خبرنگار نامه مطلع شده است که ابراهیم رییسی به زودی راهی تهران شده و نامزدی خود را در پایتخت اعلام خواهد کرد . نامه نیوز جزییات این خبر را به زودی منتشر می کند .

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن