موافقت عمان با تمدید توافق کاهش تولید نفت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۹۱۵۲۱ سایت-خوان

پایگاه خبری پلاتس انگلیس به نقل از معاون وزیر نفت وگاز عمان اعلام کرد: این کشور آماده حمایت از تمدید توافق فعلی میان ۲۴ کشور تولیدکننده نفت در مورد کاهش تولید به منظور بالا بردن قیمت نفت است.

به گزارش ایرنا و به نقل از پایگاه خبری یاد شده، «سلیم العوفی» در یک نشست خبری در مسقط گفت: عمان از هر طرحی برای تقویت و بالا بردن قیمت نفت حمایت می کند .

وی افزود: چنانچه این طرح، تمدید توافق کاهش تولید برای ۶ ماه دیگر باشد، مسقط سد راه نخواهد شد.
به گفته العوفی، عمان تابع هر قراردادی مانند توافق تمدید کاهش تولید است و با این حال به کار ساخت ظرفیت تولید و گسترش ذخایر خود ادامه می دهد تا برای بازگرداندن تولید نفت و میعانات گازی به سطحی بیش از یک میلیون بشکه در روز در کوتاه مدت در موقعیت قوی قرار داشته باشد.
عمان بزرگ ترین کشور عربی تولید کننده نفت است که در اوپک عضویت ندارد، این کشور سال ۲۰۱۶ روزانه به طور متوسط یک میلیون و چهار هزار بشکه نفت و میعانات گازی تولید کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن