تاکید وزیر ارتباطات بر حفظ محیط زیست
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همزمان با ۱۳ فروردین روز طبیعت در شبکه اجتماعی اینستا گرام خود نوشت: برای حفظ طبیعت در روز سیزده فروردین بیشتر تلاش کنیم.
به گزارش ایرنا، محمود واعظی تاکید کرد که لذت همراهی با طبیعت را در این روز با حفظ محیط زیست دو چندان کنیم.
به گزارش ایرنا، ۱۳ فروردین در تقویمهای رسمیِ کشور به عنوان روز طبیعت نامگذاری شده است و در این روز مردم معمولا در خانه نمی مانند و اوقات خود را در طبیعت می گذرانند.
کارشناسان می گویند درباره اهمیت محیط زیست، همین بس که در سلامت، توسعه و آرامش جامعه نقش گسترده و اساسی دارد و تمامی ابعاد زندگی انسان را در برمی گیرد و نبودش ضایعه ای بزرگ برای انسان است.
به اعتقاد همین کارشناسان، عدم توجه به ارزشهای زیست محیطی و تنوع زیستی، افزایش جمعیت و پیامدهای شهرنشینی و صنعتی شدن بدون برنامه، مصرف بیش از حد مواد شیمیایی، ضعف قوانین و عدم هماهنگی و نظارت کافی در مدیریت و بهره برداری خارج از ضوابط زیست محیطی از جمله تهدیدهای مهم تنوع زیستی در جهان است که ایران نیز از آن جدا نیست.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.