نگاه آماری به سینماها در ۷ روز اول سال

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۸۹۶۳۹ سایت-خوان

سینماهای کشور در ۷ روز اول فروردین ماه سال ۹۶ فروشی بالغ بر ۷ میلیارد و ۲۷۸ میلیون تومان داشته‌اند.

به گزارش مهر، سینماهای کشور در ۷ روز اول فروردین ماه سال ۹۶ فروشی بالغ بر ۷ میلیارد و ۲۷۸ میلیون تومان داشته‌اند که این رقم از سوی خرید بلیت توسط ۷۱۵ هزار و ۴۶۱ نفر تماشاگر بوده است.

گزارش فروش سینماها در ٧ روز اول فروردین سال ٩۵ شامل فروش ۶ میلیارد و ۲۲۲ میلیون تومان بوده و تعداد بینندگان نیز ٨١١ هزار و ۵٧٠ نفر بوده اند.

بر اساس این آمار که در فروردین سال جاری شامل گزارش همه سینماها نیست، فروش سینماها ١/٠٥٦ میلیارد تومان افزایش یافته که معادل ١٧٪‏ افزایش است. البته تعداد بینندگان ٩٦/١٠٩ نفر کاهش یافته که معادل ١٢٪‏ کاهش است.

خوب بد جلف، سه بیگانه، گشت ۲، ماجرای نیمروز، آباجان، یک روز بخصوص، مبارک از جمله فیلم‌های روی پرده در اکران نوروزی هستند. به این فهرست می توان آثار گروه «هنر و تجربه» را نیز اضافه کرد که امسال شامل چند مستند قابل اعتنا از جمله «دیپلماسی شکست ناپذیر آقای نادری»، «آوانتاژ» و «۷۶ دقیقه و ۱۵ ثانیه» می شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن