به گزارش ایسنا، در ۲ روز گذشته از چهره‌های شاخص از جمله مدیران اجرایی،شخصیت‌های سیاسی و آحاد مردم نام نویسی شده است و بر اساس اعلام پورعلی‌مطلق دبیر ستاد انتخابات کشور، گزارش روزهای اول و دوم ثبت‌نام داوطبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا به این شرح است: روز اول؛ کل ثبت نام ۱۶۳۷۵ نفر؛ شامل ۱۰۸۸ زن و ۱۵۲۸۷ مرد/ داوطلبان ثبت نام شده برای شوراهای اسلامی شهر: ۵۹۲۶ نفر شامل ۶۴۹ زن و ۵۲۷۷ مرد و داوطلبان ثبت نام شده برای شوراهای اسلامی روستا:۱۰۴۵۳ نفر شامل ۴۳۹ زن و ۱۰۰۱۰ مرد. روز دوم؛ کل ثبت نام در روز دوم ۲۰۰۴۷ نفر؛ شامل ۱۰۵۳ زن و ۱۸۹۹۴ مرد/ داوطلبان ثبت نام شده برای شوراهای اسلامی شهر: ۵۲۸۲ نفر شامل ۵۰۵ زن و ۴۷۷۷ مرد و داوطلبان ثبت نام شده برای شوراهای اسلامی روستا: ۱۴۷۶۵ نفر شامل ۵۴۸ زن و ۱۴۲۱۷ مرد.

ثبت نام ۶۱۵ در انتخابات شورای شهر تهران تا روز سوم

رئیس ستاد انتخابات فرمانداری تهران ازثبت نام ۶۱۵ نفر برای نامزدی در انتخابات شورای شهر تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا علی اصغر ناصربخت عصر روز چهارشنبه در ستاد ثبت نام پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تاکنون ۶۱۵ نفر ثبت نام کرده اند که ۸۸ نفر خانم (۱۷ درصد) و ۵۲۷ نفر آقا (۸۳ درصد) بوده اند. ۷۹ نفر (۱۲/۵ درصد) با مدرک دکترا، ۲۹۳ نفر (۴۷/۵ درصد) با مدرک فوق لیسانس و ۲۴۶ نفر ( ۴۰ درصد) با مدرک لیسانس ثبت نام کردند.

وی با بیان اینکه ثبت نام اولیه ۱۴۰ نفر انجام شده است، افزود: این افراد در دفاتر پیش خوان دولت ثبت نام کرده اند یا اطلاعاتشان در حال وارد شدن به سامانه است و می‌توانیم پیش‌بینی کنیم آمار ثبت نام امروز از مرز ۷۰۰ نفر عبور کند. از مردم می خواهیم که ثبت نام را برای روزهای آخر نگذارند و پنج شنبه و جمعه برای ثبت نام مراجعه کنند چون اگر به روزهای آخر موکول شود مشکل ایجاد خواهد شد.

معاون سیاسی انتظامی فرمانداری تهران همچنین خاطر نشان کرد: متاسفانه امروز سامانه وزارت کشور طی دو مرحله بیش از دو ساعت قطعی داشت و روندثبت نام را با مشکل مواجه کرد.

ثبت نام 398 نفر در دو روز اول ثبت نام انتخابات شوراها در تهران

بر اساس اعلام علی اصغر ناصر بخت رئیس ستاد انتخابات شهرستان تهران نیز در ۲ روز نخست نام نویسی انتخابات شورای شهر تهران، ۳۹۸ نفر از نامزدهای انتخابات شورای شهر با حضور در فرمانداری ثبت نام کردند؛ از این تعداد ۵۷ نفر را بانوان (معادل ۱۵درصد از کل ثبت نام کنندگان) و ۳۴۱ نفر را آقایان تشکیل می‌دهند. احتمالا تا پایان وقت نام‌نویسی این تعداد از مرز ۴۵۰ نفر نیز عبور کرده باشد.

وی در مورد ارائه گواهی عدم سوءپیشینه از سوی ثبت نام کنندگان، گفت: تا ۱۵ فروردین فرصت برای ارائه این گواهی با اخذ تعهد از ثبت نام شدگان وجود دارد. افرادی که گواهی عدم سوء پیشینه ندارند و تعهدنامه ارائه می‌دهند باید تا ۱۵ فروردین گواهی را ارائه نمایند در غیراین‌صورت ثبت‌نام آن‌ها ملغی تلقی می‌شود.

مسوولان فرمانداری بارها تاکید کرده‌اند که نامزدها کار نام نویسی خود را به روز آخر موکول نکنند و حتما همه مدارک لازم شامل اصل شناسنامه، کارت ملی ،پایان خدمت، مدرک تحصیلی، استعفانامه،عکس و کپی مدارک را همراه خود داشته باشند تا فرایند نام نویسی به سهولت انجام شود. مهلت ثبت نام تمدید نمی‌شود اما ممکن است در روز آخر بر تعداد ساعات نام‌نویسی افزوده شود.

نقص مدارک، عمده مشکل ثبت نام در انتخابات شورای شهر

معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری تهران پیش از ظهر روز چهارشنبه نیز در تشریح آخرین وضعیت و جزئیات ثبت نام کاندیداهای پنجمین شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش گفت:‌ تا پایان روز دوم (اول فروردین ماه) ثبت نام ۴۹۹ نفر در فرمانداری تهران قطعی شد که از این میان ۴۲۸ نفر مرد و مابقی زن بودند.

وی با بیان این‌که «ثبت‌نام تا ۶ فروردین ماه از ساعت ۸ الی ۱۶ ادامه خواهد داشت»، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود در روزهای آتی شاهد حضور گسترده‌تر مردم برای ثبت‌نام باشیم و از کاندیداها درخواست می‌شود ثبت‌نام را به روزهای آخر موکول نکنند.

وی افزود: طبق هماهنگی‌های انجام شده کاندیداها در صورت نداشتن گواهی عدم سوء‌پیشینه می‌توانند ثبت نام موقت شوند و باید تا ۱۵ فروردین گواهی عدم سوء پیشینه را به فرمانداری تحویل دهند. اگر این افراد تا پایان روز ۱۵ فروردین گواهی عدم سوء پیشینه خود را به فرمانداری تحویل ندهند ثبت نام آن‌ها ملغی تلقی خواهد شد.

ناصربخت با بیان این‌که «حداقل مدرک تحصیلی برای ثبت‌نام، کارشناسی است» گفت: عمده مشکل این دو روز، نقص در مدارک بوده است که عمدتا به همراه نداشتن شناسنامه و کارت ملی (به عنوان اصلی‌ترین سند و مدرک)، اصل مدرک تحصیلی و گواهی عدم سوء پیشینه مربوط می‌شود. افراد بعضا مدرک خود را برای تحصیل در مقاطع بالاتر به دانشگاه تحویل می‌دهند. این در حالیست که باید مدرک خود را برای ثبت نام به همراه داشته باشند.

وی در سخنان دیگری اعلام کرد: تاکنون (ظهر چارشنبه) ۵۷۶ نفر در تهران ثبت‌نام کرده‌اند که ۸۵ نفر خانم و ۴۹۱ نفر مرد بوده‌اند.

بازدید رئیس هیأت نظارت بر انتخابات شوراها استان تهران از روند ثبت نام در برخی از شهرهای استان

رئیس هیأت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان تهران به همراه رئیس ستاد انتخابات استان تهران از فرآیند ثبت نام درشهرهای رباط کریم، بهارستان و اسلام شهر بازدید کرد.

علیرضا رحیمی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: امروز به همراه آقای چاووشی بازدیدی از فرآیند ثبت نام در شهرهای رباط کریم، بهارستان و اسلام شهر داشتیم و جلسه‌ای با هیأت های نظارت این شهرستان ها نیز برگزار شد.

وی ادامه داد: فرآیند ثبت نام و اجرای دستورالعمل های وزارت کشور و پیاده کردن وظایف قانونی از اهمیت بسیاری برخوردار است که بررسی‌های ما نشان می‌دهد که مردم در مرحله ثبت نام رضایت لازم را دارند.

رئیس هیأت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان تهران گفت که فرمانداری‌ها و هیأت‌های نظارت آمادگی لازم برای استقبال از ثبت‌نام کنندگان و عمل وظایف قانونی‌شان را دارند، برای ما نیز مشارکت مردم در زمان انتخابات بسیار مهم به شمار می‌آید.

وی همچنین گفت که قرار است فردا نیز بازدیدی از سایر شهرهای استان تهران و شهر تهران برای در جریان قرار گرفتن در مجموع فر آیند ثبت نام در انتخابات شوراها داشته باشد.

وی درباره میزان آمار ثبت نام کنندگان در سه شهر رباط کریم، بهارستان و اسلام شهر نیز گفت:‌ از زمان شروع ثبت نام یعنی 30 اسفند تا صبح امروز 210 نفر در شهرستان اسلام شهر و دو بخش احمد آباد و چهاردانگه برای انتخابات شوراها ثبت نام کرده‌اند.

ارزیابی مثبت دبیر هیات نظارت و بازرسی بر انتخابات شورای شهر تهران از روند انتخابات

دبیر هیأت نظارت و بازرسی بر انتخابات روند ثبت نام نامزدهای انتخابات شورای شهر استان تهران خوب و مثبت ارزیابی کرد.

به گزارش ایسنا قدرت‌الله سیف عصر روز چهارشنبه در بازدید از ستاد ثبت نام داوطلبین پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به این‌که ثبت نام شروع شده از روند ثبت نام و نحوه ارائه خدمات بازدید داشتیم که این روند را خوب و مثبت دیدیم و با تمهیداتی که درباره شلوغی پیش‌بینی می‌شد این مسئله به خوبی مدیریت شده است.

وی ادامه داد: تاکنون مشکل خاصی گزارش نشده ضمن این‌که سه جلسه در هیأت بازرسی تهران داشتیم که اعضای هیأت شهرستان های تهران هم مشخص شده‌اند و معرفی خواهند شد.

سیف همچنین گفت:‌ یکی از موارد مدنظرمان در هیأت بازرسی این است که نامزدها قوانینی که از سوی وزارت کشور اعلام می‌شود را رعایت کنند.

کدام افراد شناخته شده تاکنون ثبت نام کرده‌اند؟

تا لحظه ارسال این گزارش در روز سوم افرادی از جمله؛ حسین دهباشی، علی باقری، علی‌محمد غریبانی، زهرا صدراعظم نوری، علیزاده طباطبایی، افسانه اقبال، محمدرضا عیوضی، تهمینه دانیالی، محمدمهدی تندگویان، کمال علی‌پور، محسن نایبی، علیرضا فغانی، علی‌سلطانی‌فر ،اصغرنصیری، فرهادی ، ... و برای ثبت‌نام و داوطلبی کاندیداتوری پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در تهران اقدام کرده‌اند.

محسن هاشمی کاندیدای شورای شهر نمی‌شود

سیدمحمود علیزاده طباطبایی وکیل‌مدافع خانواده هاشمی ظهر امروز در سومین روز از ثبت نام کاندیداهای پنجمین دوره انتخابات شورای شهر تهران، ری و تجریش با حضور در محل ثبت نام ضمن اعلام کاندیداتوری خود و ثبت‌نام، گفت:‌ این شهر را باید قانونی و نه سلیقه‌ای اداره کنیم. اولویت اول ما در صورت رای آوردن قانون گرایی خواهد بود، از اختیارات شورای شهر است که باید عوارض عادلانه تصویب کند.

وی با بیان این‌که افرادی که ثروت بیشتری دارند و خانه و خودروهای گران قیمت دارند باید عوارض بیشتری پرداخت کنند، چنین ابراز عقیده کرد که متاسفانه شهر تهران غارت شده و تمام املاک آن فروخته شده است.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اول شهر تهران با بیان اینکه در دوره اول بزرگترین سرمایه تهران املاک آن بوده، اما متاسفانه الان خزانه شهر خالی است، در مورد انتخابات شورای شهر و لیست های اصلاح‌طلبان گفت:‌ حزب کارگزاران لیست مشترکی با اصلاح‌طلبان دارد و به طور جداگانه لیست نمی دهد. همچنین شورای عالی و شورای هماهنگی یک لیست ارائه می‌کنند.

وکیل‌مدافع خانواده هاشمی در پاسخ به این سئوال که آیا محسن هاشمی در انتخابات شورای شهر ثبت‌نام می‌کند به ایسنا گفت:‌ هاشمی در انتخابات شورای شهر ثبت نام نمی کند، اما اگر بحث این باشد که در کنار روحانی فردی قرار بگیرد در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام می‌کند.

در شورای شهر کار سیاسی کاربرد ندارد

علی محمد غریبانی عضو شورای هماهنگی اصلاح‌طلبان نیز پس از ثبت نام در پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران تاکید کرد که مردم به این نتیجه رسیده‌اند در شوراهای شهر کار سیاسی خیلی کاربرد ندارد.

وی اظهار داشت : اصل شوراها را یکی از مهمترین اصول کشور می‌دانم ولی این‌که فقط شعار بدهیم کافی نیست. به شوراهای شهر باید از دید تخصصی نگاه شود و مردم به این نتیجه رسیده‌اند که در شورا کار سیاسی خیلی کاربرد ندارد.

وی ادامه داد: البته حضور افراد سیاسی منعی ندارد، ولی بحران اصلی کشورما بیشتر بر ساختار امور شهری است که اگر حل شود در تمامی امور سیاسی هم می‌تواند تاثیرگذار باشد.

غریبانی افزود: تلاش مان این است که در سراسر کشور از متخصصین امر استفاده کنیم همه خانواده مهندسین کشور باید حضور پیدا کنند به طور مثال تهران کار مهندسی می‌خواهد. من ضمن احترام به همه می‌گویم باید جنبه تخصصی امر مورد توجه قرار گیرد.

دبیر کل انجمن اسلامی مهندسان درباره تصمیمات شورای هماهنگی اصلاح‌طلبان برای انتخابات یادآور شد: ما در شوراها هنوز به مرحله تصمیم‌گیری نرسیده‌ایم ولی در هر حال باید شایستگانی که ثبت نام کرده‌اند را در لیست قرار بدهیم. ائتلاف هم باید صورت بگیرد و از هر طیفی باید به جمع بندی برسیم. ممکن است طیف‌های مختلف کنار هم قرار بگیرند و با اعتدال هم ائتلاف صورت گیرد. ما نگاه کلی داریم ولی هنوز به هیچ جمع‌بندی نرسیده‌ایم.

مشکل شوراها نقش حاشیه‌ای ‌آن‌ها است

علی باقری نیز پس از ثبت نام در پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران درباره مشکلات موجود در شوراها اظهار کرد: بزرگترین مشکل شوراها این است که اختیاراتی که برای شوراها گذاشته شده در واقع آن‌ها را به شوراهای شهرداری تبدیل کرده که فقط شهردار را انتخاب می‌کنند و پس از آن نقش حاشیه‌ای پیدا می‌کنند.

وی با بیان اینکه مدیریت شهری از مهمترین بحث‌هایی است در عرصه مدیریتی کشور وجود دارد، گفت: شوراها به عنوان یکی از دستاوردهای مهم دوره اصلاحات می‌توانند حوزه مدیریت شهری را مردمی کنند و از طرفی نظارت بر این حوزه که بالقوه می‌تواند فسادخیز باشد باید به صورت نظارت مردمی محقق شود.

باقری یادآور شد: شوراها در این چند دوره موفقیت‌ها و ناکامی‌هایی داشته‌اند ولی در کل توانسته‌اند این حوزه را به سمت نظارت پذیرتر شدن پیش ببرند. انگیزه من هم از حضور این است که بتوانم نقشی را در جهت نظارت پذیرتر شدن حوزه مدیریت شهری ایفا کنم.

وی در پایان تاکید کرد که برای حضور در انتخابات تابع جمع بندی نهادهای تصمیم گیر اصلاح‌طلب است.

شهردار اصلاح‌طلبان مشخص نیست

هم‌چنین زهرا صدراعظم نوری قائم مقام مجمع زنان اصلاح‌طلب ظهر امروز پس از ثبت نام در انتخابات شورای شهر پنجم به شائبه‌ها در خصوص گزینه اصلاح‌طلبان و اجماع بر شهردار شدن محسن هاشمی و یا مهرعلیزاده پاسخ داد.

وی با حضور در جمع خبرنگاران به سوالات آن‌ها پاسخ داد و با بیان اینکه شوراها از دستاوردهای ارزشمند دولت اصلاحات است گفت:‌ شوراها یک پتانسیل مردمی برای رفاه بیشتر مردم شهر است که خوشبختانه عملیاتی شده است.

وی با بیان اینکه تهران پیشانی کشور و شایسته بهترین‌ها است گفت:‌ امیدوارم بتوانیم شوراها را به جایگاه اصلی‌شان که همان شورای شهر است و نه شورای شهرداری ارتقاء دهیم و از بازوی نظارتی شوراها استفاده بیشتری و درست تری داشته باشیم.

قائم مقام مجمع زنان اصلاح‌طلب در پاسخ به این سوال که اولویت‌های مدیریتی‌اش در صورت رای آوردن در شورای پنجم چه خواهد بود، گفت: محیط زیست یکی از دغدغه ها است که حل مشکلات آن یک شبه اتفاق نمی افتد و باید با برنامه های متعددی محیط زیست را ارتقا دهیم هرچند که باید دقت داشته باشید منشا مشکلات زیست محیطی هم در داخل و هم در خارج از کشور است که با هماهنگی داخلی و خارجی اراده، ‌عزم جدی و ... می توان معضلات را کاهش داد. هر چند که دولت روحانی و شخص رئیس‌جمهور بیشترین دغدغه و حساسیت را نسبت به محیط زیست در مقایسه با سایر دولت ها داشته است.

وی با بیان اینکه موضوع پسماند یکی دیگر از دغدغه های شهر تهران است، گفت: متاسفانه در حوزه پسماند به دلیل مصرف بی رویه با مشکلی روبرو هستیم که از استانداردهای جهانی فاصله زیادی دارد و یکی از کارهای خوبی که می شد در تهران انجام شود اما متاسفانه مغفول ماند تفکیک پسماند از مبدا و بازتولید این پسماندها است که متاسفانه اقدام جدی در این زمینه صورت نگرفته است.

صدراعظم نوری همچنین با اشاره به بحث فساد گفت:‌ متاسفانه فساد فراگیرشده و باید برنامه ریزی های جدی و داشتن نظام دقیق و کنترلی در شورا و نظارت هر چه بیشتر بر عملکرد شهرداری ها فساد را کاهش دهیم.

وی با اشاره به حادثه پلاسکو گفت:‌به دلیل فرسودگی ساختمان‌ها مابا یک معضل در شهر تهران روبرو هستیم که باید سازمان نوسازی با اختصاص منابع بیشتر و برنامه ریزی های دقیق تر نسبت به نوسازی ساختمان‌های فرسوده اقدام کنند.

قائم مقام مجمع زنان اصلاح طلب و عضو شورای عالی اصلاح‌طلبان که کاندیدای شورای شهر پنجم نیز است تا در مورد لیست اصلاح‌طلبان برای شورای شهر پنجم، گفت: ‌۵۰ درصد از لیست اصلاح‌طلبان در دوره پنجم به زنان و جوانان متخصص که علاوه بر تخصص توانایی لازم را نیز داشته باشند اختصاص داده می‌شود.

وی در پاسخ به برخی شایعات مبنی بر اینکه اصلاح‌طلبان بر روی شهردار شدن محسن هاشمی یا مهرعلیزاده به اجماع رسیده‌اند گفت: من این موضوع را رد می‌کنم چرا که هنوز لیست نهایی اصلاح‌طلبان در شورای شهر پنجم نهایی نشده و منتظر اتمام ثبت نام‌ها و نهایی شدن صلاحیت ها خواهیم ماند و وقتی ما نمی دانیم چه کسانی در لیست قرار خواهند گرفت چگونه می توانیم شهردار را انتخاب کنیم.

وی گفت: امیدوارم بتوانیم برای شورای شهر پنجم لیست قابل دفاع که سلامت، پاکدستی و صداقت جز شاخصه هایشان است را داشته باشیم.

صدراعظم نوری در پاسخ به لیست اصلاح‌طلبان شورای چهارم که ریزش‌هایی را داشت و وجود افرادی در لیست اصلاح‌طلبان که به شهردار مورد تائید اصلاح‌طلبان رای ندادند، گفت: ما این فرد را اصلاح طلب نمی‌دانیم چرا که این درست نیست که یک فردی در لیست اصلاح‌طلبان باشد اما در مواقع حساس در اردوگاه رقیب قرار گیرد و دنبال منافع شخصی باشد و امیدواریم لیست شورای پنجم نیز، لیست قابل دفاعی باشد و افراد سالم، ‌صادق، ‌متعهد، کارآمد و متخصص در آن جای گیرند.

***

- بهداد سلیمی قهرمان وزنه‌برداری و حسن رنگرز قهرمان سابق کشتی فرنگی نیز از جمله کسانی بودند که در ساعات اولیه ثبت نام جهت بازدید از مراحل ثبت نام در فرمانداری حاضر شدند و ثبت‌نام نکردند.

- زهرا صدراعظم نوری شهردار سابق منطقه هفت را در هنگام ثبت‌نام همسرش رحیم عبادی رییس سازمان ملی جوانان دوره اصلاحات همراهی می‌کرد.

***

در روز دوم نیز شخصیت‌هایی از جمله؛ رضا ایرانمنش، محسن پیرهادی، محمدعلی زم، حسن رسولی، اسماعیل دوستی، غلامعلی رجایی، مهدی خورشیدی، علیرضا دهقان، مجید نصیرپور، مجتبی حسینی توسل،مصطفی سلیمی و ... برای کاندیداتوری در پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا داوطلب شده‌اند.

در روز اول نیز شخصیت‌هایی از قشرهای متفاوت از جمله؛ شهربانو امانی، ابراهیم اصغرزاده، هادی ساعی، عبدالحسین مختاباد ، انصاری، حقانی ، علی صابری ، مرتضی الویری و ... با پایگاه‌های سیاسی، اجتماعی ، فرهنگی و هنری و .. تاکنون برای کاندیداتوری در این انتخابات ثبت نام کردند.

* لازم به ذکر است که در جدول زیر هیچ ترتیبی برای نوشتن اسامی در نظر گرفته نشده است

۱ شهربانو امانی فعال سیاسی
۲ ابراهیم اصغرزاده فعال سیاسی
۳ هادی ساعی عضو سابق شورای شهر
۴ عبدالحسین مختاباد هنرمند
۵

غلامرضا انصاری

عضو فعلی شورای شهر تهران

۶ محمد حقانی عضو فعلی شورای شهر تهران
۷ علی صابری عضو فعلی شورای شهر تهران
۸ مرتضی الویری شهردار اسبق تهران
۹ حسن رسولی فعال سیاسی
۱۰ محسن پیرهادی عضو فعلی شورای شهر تهران
۱۱ محمدعلی زم رییس سابق حوزه هنری وزارت ارشاد
۱۲ مجتبی حسینی توسل رییس سابق سازمان زیباسازی شهرداری تهران
۱۳ غلامعلی رجایی فعال سیاسی
۱۴ مجید نصیرپور نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی
۱۴ علیرضا دهقان نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی
۱۵ مهدی خورشیدی مشاور رییس‌ دولت دهم
۱۶ اسماعیل دوستی عضو فعلی شورای شهر تهران
۱۷ مصطفی سلیمی شهردار سابق منطقه ١٨ تهران
۱۸ رضا ایرانمنش بازیگر
۱۹ کمال علی‌پور نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی
۲۰ محسن نایبی فرماندار سابق تهران و مدیرعامل سابق مترو
۲۱ علیرضا فغانی داور فوتبال
۲۲ علی‌سلطانی‌فر پسر مسعود سلطانی‌فر
۲۳ محمدمهدی تند گویان عضو فعلی شورای شهر تهران
۲۴ محمدرضا عیوضی هنرمند
۲۵ تهمینه دانیالی معاون گردشگری دولت دهم
۲۶ افسانه اقبال فعال سیاسی
۲۷ علیزاده طباطبایی وکیل دادگستری
۲۸ زهرا صدراعظم نوری شهردار سابق منطقه هفت تهران
۲۹ محمدعلی غریبانی فعال سیاسی
۳۰ علی باقری معاون سیاسی اسبق وزارت کشور
۳۱ اصغرنصیری شهردار سابق مناطق١
۳۲ فرهادی شهردار سابق منطقه ۱۴
۳۳ حسین دهباشی فعال رسانه‌ای

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.