لاریجانی: ضرورت تجدیدنظر در تعرفه واردات

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۸۷۵۷۹ سایت-خوان

رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی و نامگذاری سال جدید با عنوان اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، گفت: قطعا محور حرکت ملت ایران در سال ۹۶ اقتصاد مقاومتی خواهد بود.

به گزارش خبرآنلاین، علی لاریجانی افزود: اقتصاد مقاومتی بخش‌های مختلفی دارد که حمایت و قدردانی از تولیدکنندگان داخلی بخشی از این عرصه است.

رییس مجلس شورای اسلامی بر لزوم توجه خاص به عرصه تولید ملی تاکیدکرد و گفت: در سال ۹۵ اقدامات موثری در این حوزه صورت گرفت و مجلس نیز مصوبات بسیار خوبی در این زمینه داشت.

اظهارات علی لاریجانی را به نقل از خبرگزاری ها در زیر می خوانید؛

*در شرایط کنونی برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید بانک ها زمینه های لازم را فراهم کرده و در این عرصه به روستاها و صنایع تکمیلی توجه خاصی شود. از طرف دیگر وزارتخانه های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت باید نگاه ویژه ای به حوزه اقتصاد مقاومتی داشته باشند.

*در سال های گذشته در کشور بیشتر به حوزه تولید و فروش نفت و گاز توجه و کمتر به عرصه معادن پرداخته شده است که قطعا باید توجه خاصی به این بخش شود.

*برای حمایت از تولید ملی باید در تعرفه واردات به ویژه در حوزه منسوجات تجدیدنظر شود؛ از طرف دیگر باید رقابت داخلی برای بهبود تولیدات داخل کشور افزایش یابد.

*قطعا حمایت و توجه به حوزه صادرات موجب تولید و افزایش ثروت در کشور می شود از این رو تدابیر رهبر معظم انقلاب از موارد کلیدی بوده که توجه و اجرای آن موجب تقویت چرخه تولید در کشور می شود.

*برای حمایت از تولید ملی و داخلی باید در تعرفه واردات تجدید نظر شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن