هتلی در کربلا آتش گرفت
یک هتل محل استقرار زائران در کربلای معلا، غروب یکشنبه دچار آتش سوزی شد، اما در این حادثه زائر یا مسافری صدمه ندید.
به گزارش ایرنا، در این هتل قدیمی (مسافرخانه) که در بازار نجاران در منطقه 'العباسیه غربی' در مرکز کربلا واقع است، یک گروه از رائران ایرانی اقامت داشته اند که به گفته منابع امنیتی در کربلا، به هیچ یک از آنان آسیبی نرسیده است.
هنوز دلایل بروز این حادثه مشخص نشده و یک منبع امنیتی کربلا در این خصوص به خبرنگار ما گفت، مسئولان ذیربط در 'دفاع مدنی' کربلا سرگرم بررسی علل حادثه هستند.
به گفته وی، بیشترین علل حوادث آتش سوزی در کربلا به دلیل نقص و مشکل در سیستم اتصالات و شبکه سیم کشی برق کربلاست که دچار فرسودگی شدید است.
بخشی از برق شهر کربلا را ژنراتورها و موتوربرق های قدیمی و فرسوده تامین می کنند که از طریق سیم کشی بی نظم و بی سیستم، همانند کلاف در هم پیچیده ای، جریان برق را به مراکز تجاری، گردشگری و ساختمان های مسکونی و حتی اداری و هتل ها انتقال می دهند.
منبع یاد شده این نکته را هم اضافه کرد که 'علاوه بر اینها کوچه های تنگ و باریک شهر کربلا نیز مزید بر علت است، بطوری که نیروهای امدادی در مرکز دفاع مدنی، از جمله آتش نشانی، نمی توانند به موقع در محل حادثه حاضر شوند و در عین حال عوامل طبیعی مانند باد و باران نیز به سیم های برق اثر می گذارند، بطوری که روز شنبه یک واحد تولید محصولات تولیدی در همین محله(بازار نجاران) دچار آتش سوزی شد و در آتش سوخت.
حوادث ناشی از آتش سوزی در هتل های کربلا طی ماه های اخیر به نحو بیسابقه ای افزایش یافته است، بطوری که آتش سوزی عصر یکشنبه چهارمین آتش سوزی در دو ماه گذشته بوده است.
در حادثه آتش سوزی ۱۹ دی در هتلی در همین محل(بازار نجاران) پنج زائر ایرانی جان باختند.
کارشناسان معتقدند، با توجه به شرایط و امکانات شهر کربلا، مسئولان کاروان ها، بویژه کاروان های آزاد، می بایست آمادگی بیشتری در پیشگیری از تلفات انسانی در چنین حوادثی را داشته باشند و بویژه از اسکان زائران در واحدهای سیاحتی(مسافرخانه ها) و هتل های قدیمی و فرسوده خودداری کنند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.