آلمان: اردوغان پایش را فراتر از حد گذاشته است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۸۷۰۰۵ سایت-خوان

برلین به اظهارات رئیس‌جمهور ترکیه بر ضد صدراعظم آلمان به شدت واکنش نشان داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، در پی آنکه رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، را به توسل به روش‌های نازی‌ها متهم کرد، برلین روز یکشنبه اعلام کرد اردوغان از حد خودش فراتر رفته است.

امروز یکشنبه رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، بار دیگر آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان را درباره جلوگیری برلین از سخنرانی وزرای ترکیه‌ای در آلمان به استفاده «روش نازی‌ها» متهم کرد.

وی با خطاب قرار دادن مرکل اظهار داشت: «مرکل از آن‌ها (هلندی‌ها) حمایت می کند. تو از راه و روش نازی‌ها استفاده می کنی! علیه چه کسی؟ علیه شهروندان و برادران من در آلمان؟ و بر ضد وزیران من که برادرانم هستند.»

سخنان روز یکشنبه اردوغان در حالی ایراد شد که آنکارا سفیر آلمان را در اعتراض به برگزاری تظاهرات کُردهای ترکیه در فرانکفورت، که روز شنبه برگزار شد، به وزارت خارجه ترکیه احضار کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن