کمبود ۷۵۰۰ نیرو در اورژانس کشور

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۸۴۸۰۹ سایت-خوان

وزیر بهداشت با اشاره به نیاز اورژانس کشور به نیروی انسانی، گفت: در حال حاضر به ۷۵۰۰ نیرو در اورژانس کشور نیاز داریم.

‌به گزارش ایسنا، دکتر سیدحسن هاشمی در مراسم راه‎اندازی پایگاه اورژانس هوایی الیگودرز که همزمان با ۵ پایگاه دیگر در کشور به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح شدند، اظهار کرد: در ابتدای سال آینده اساسنامه سازمان اورژانس را برای تصویب تقدیم دولت خواهیم کرد.

وی ادامه داد: اورژانس در قالب سازمان می‌تواند موفق‌تر از گذشته عمل کند و باید اورژانس کشور به عنوان سازمان شناخته شود.

وزیر بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر به ۷۵۰۰ نیرو در اورژانس کشور نیازداریم، اضافه کرد: این نیروها نباید بصورت قراردادی و ساعتی استخدام شوند؛ چرا که این موضوع به صلاح سلامت مردم و جامعه نیست.

در ادامه این مراسم رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با تبریک فرارسیدن ایام نوروز گفت: با اجرای طرح تحول نظام سلامت، تعداد آمبولانس‌های در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان به ۱۴۵ دستگاه رسیده است.

دکتر ساکی اضافه کرد: با اجرای طرح تحول نظام سلامت خوشبختانه رشد ۶۰ درصدی در افزایش آمبولانس‎های فوریت‎های پزشکی لرستان را شاهد بودیم.

وی یادآور شد: امسال با ۳۶۱ پرواز رتبه اول اورژانس هوایی کشور را به لحاظ تعداد پرواز کسب کردیم، بدین معنا که روزانه یک پرواز به ثبت رسیده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن