کرملین:انجام برنامه ریزی سفر روحانی به مسکو

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۸۴۶۸۲ سایت-خوان

دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین در باره اینکه آیا زمان سفر حسن روحانی به مسکو ۲۸ مارس (هشتم فروردین) است، اعلام کرد: برنامه ریزی سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به روسیه در حال انجام است.

به گزارش ایرنا، پسکوف امروز (دوشنبه) به خبرنگاران گفت: مقدمات دیدار رئیس جمهوری اسلامی ایران به روسیه را فراهم می کنیم.

خبرگزاری ایتارتاس به نقل از سخنگوی رئیس جمهوری روسیه در پاسخ به این پرسش که آیا سفر برای ۲۸ مارس (هشتم فروردین سال ۹۶) برنامه ریزی شده است، نوشت: برنامه های این دیدار آماده می شود و به موقع نیز اطلاعات اعلام خواهد شد.
برخی رسانه های روسی از جمله شبکه تلویزیونی لایف نیوز امروز از برنامه سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به مسکو در این زمان خبر دادند.
از سوی دیگر، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس ایرانی کمیسیون مشترک همکاری های ایران و روسیه امروز در راس یک هیات با هدف توسعه روابط و برنامه ریزی سفر حسن روحانی و مذاکره سران، وارد مسکو شد.
واعظی در دیدارهای جداگانه با نیکلای نیکیفروف وزیر ارتباطات و رسانه های جمعی، الکساندر نوواک وزیر انرژی و همتای خود در کمیسیون مشترک و همچنین ایگور شووالف معاون نخست وزیر روسیه که با حضور مهدی سنایی سفیر ایران برگزار شد، دستورهای کار سفر را بررسی کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن