برقراری ثبات سیاسی در کشور

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۸۴۰۲۵ سایت-خوان

مدیرکل سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه در سال ۹۲ همه گروه­‌ها در انتخابات شرکت کردند و این راه و منش اعتدال است، گفت: در کشور ثبات سیاسی برقرار شده و در آذرماه امسال ۶۰۰ سخنرانی انجام شد،‌ در ماه‌های اخیر هم هیچ سخنرانی لغو نشد.

به گزارش تسنیم، محمدامین رضازاده در آخرین شورای اداری شهرستان قرچک ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: این انقلاب ثمره خون شهدا و تلاش مستمر بسیاری از مردان و زنان این سرزمین است، در ۳۸ سال قبل، یعنی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی همه کشورها زیر سلطه غرب و شرق بودند؛ ولی این نظام با اتکاء به ایمان و اراده خود ملت ایران شکل گرفت، بنابراین باید قدردان این نعمت بزرگ باشیم.

وی با اشاره شرایط مدیریتی جدید در دولت یازدهم تصریح کرد: دولتی که در سال ۹۲ روی کار آمد به دنبال ایجاد وحدت و آرامش در کشور بود و سعی داشت از همه ظرفیت‌های کشور استفاده کند و به هدف خود نیز دست پیدا کرد.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه کار دولت در سیاست خارجی سیاست برد- برد بود خاطرنشان کرد: دولت یازدهم با انجام یک مذاکره طولانی و کم­‌نظیر با گردانندگان دنیا توانست حق همه دولت‌­ها و شهدا را تثبیت کرده و همه دنیا آن را به رسمیت بشناسند، در صورتی‌ که قبل از آن به خاطر همین فعالیت­‌ها قطعنامه­‌های مختلفی علیه ما صادر شده و در حوزه­‌های مختلف تحریم شده بودیم.

رضازاده سپس عنوان کرد: ما در مذاکرات فقط بحث هسته­‌ای را دنبال کردیم و توانستیم از شرایط ایران‌هراسی و شیعه‌هراسی که ایجاد کرده بودند، رهایی پیدا کنیم، برجام یک موفقیت بزرگ برای کشور بود و اگر دولت جدید آمریکا بخواهد توافق را اجرا نکند در برابر افکارعمومی قرار می­‌گیرد، و با مجلس خودش هم دچار مشکل می­‌شود.

وی اظهار داشت: امروز دنیا علیه آمریکا در زمینه تحریم ورود کشورهای مسلمان به آمریکا متحد شده است و این برای ما یک امتیاز محسوب می­‌شود، باید قدر این موقعیت را بدانیم.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور با اشاره به برگزاری انتخاباتی سالم و به دور از تنش در دور قبل اظهار داشت: در سال ۹۲ همه گروه­‌ها در انتخابات شرکت کردند و این راه و منش اعتدال است، در کشور ثبات سیاسی برقرار شده و در آذرماه امسال ۶۰۰ سخنرانی انجام شد و تنها ۳ سخنرانی با مشکل مواجه شد و امیدواریم در همین حد هم مشکلی به وجود نیاید، چنانچه در ماه‌های اخیر هیچ سخنرانی لغو نشد.

وی تصریح کرد: انتخابات باید سالم و قانونمند برگزار شود و کارگزاران دولت نیز نباید جانبدارانه رفتار کنند و در واقع دولت بستری را فراهم آورده که همه بتوانند در این انتخابات رقابت سالم و به دور از اختلافی را داشته باشند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن