بازداشت سارق دوربینهای مداربسته
فرمانده انتظامی استان زنجان از دستگیری سارق حرفهای دوربینهای مدار بسته با ۲۱ فقره سرقت خبر داد.
به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه خبری پلیس ، سرهنگ علی آزادی درباره این خبر افزود: در پی دریافت چند گزارش مبنی بر سرقت دوربین های مدار بسته در شهر زنجان که باعث نگرانی شهروندان شده بود ، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.
آزادی ادامه داد : با تلاش شبانه روزی و گسترده ماموران پلیس آگاهی در این زمینه یک سارق حرفه ای شناسایی و دستگیر شد.
این مقام ارشد انتظامی استان زنجان با اشاره به اینکه این متهم به ۲۱ فقره سرقت دوربین های مدار بسته در مناطق ، شهرک کارمندان بی سیم ، اراضی پایین کوه ، اعتمادیه و شهرک اندیشه اعتراف کرد ، گفت: متهم جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند.
فرمانده انتظامی استان زنجان با بیان اینکه پلیس با همراهی مردم و تمام توان با سارقان برخورد می کند از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.