کنترل یکی از زندان‌های داعش در دست نیروهای عراقی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۸۲۷۵۰ سایت-خوان

نیروهای عراقی توانستند روز چهارشنبه کنترل یکی از زندان‌های تحت سیطره گروه تروریستی داعش در استان نینوا واقع در شمال عراق را به دست بگیرند.

به گزارش ایسنا به نقل از الحیات ،نیروهای ارتش عراق در جریان این عملیات نظامی توانستند زندانی را در شمال غرب موصل که گفته می‌شد گروه تروریستی داعش صدها تن را در آنجا اعدام کرده و تعداد زیادی از زنان ایزدی را به اسارت گرفته، آزاد کنند.

یگان‌های نیروهای ویژه ارتش عراق عملیات نظامی برای بازپس گیری غرب موصل که از ۱۹ فوریه آغاز شده را فرماندهی می‌کنند. سربازهای عراقی و شبه نظامیان وابسته به دولت نیز با گروه تروریستی داعش در مناطق نزدیک به شهر موصل در حال جنگ و درگیری هستند.

نیروهای وابسته به لشگر نهم زرهی ارتش عراق و نیروهای شبه نظامی توانستند کنترل زندان بادوش را به دست بگیرند اما تاکنون اعلام نشده که آیا در این زندان اسیرانی نیز وجود داشته یا خیر؟

بر اساس گزارش دیده‌بان حقوق بشر گروه تروریستی داعش نزدیک به ۶۰۰ زندانی را در تاریخ ۱۰ ژوئن ۲۰۱۴ در زندان بادوش اعدام کرده و اجساد آنها را سوزاندند.

یک نماینده عراقی نیز در همان زمان اعلام کرد که این گروه تروریستی بیش از ۵۰۰ زن ایزدی را در زندان مذکور به اسارت گرفته بود.

نیروهای عراقی در ۱۷ اکتبر عملیاتی را برای بازپس‌گیری موصل آغاز کرده و توانست بخش شرقی این شهر را به دست بگیرد و به سمت مناطق غربی حرکت کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن