انتقاد شدید ترامپ از اوباما

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۸۲۱۵۸ سایت-خوان

روز سه‌شنبه، رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر در توییتر به باراک اوباما حمله لفظی کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پولیتیکو، روز سه‌شنبه، دونالد ترامپ - رئیس جمهور آمریکا - بار دیگر به باراک اوباما - رئیس جمهور پیشین آمریکا - حمله کرد و برنامه وی برای آزادی زندانیان گوانتانامو را "تصمیمی افتضاح" خواند.

ترامپ در صفحه کاربری توییتر خود نوشت: "۱۲۲ زندانی خبیث که از جانب دولت اوباما از زندان گوانتانامو آزاد شدند، به جبهه جنگ بازگشته‌اند. یک تصمیم افتضاح دیگر!"

اطلاعاتی که ترامپ در این پیام ارائه کرد، از گزارش دفتر اطلاعات ملی آمریکا گرفته شده است. این گزارش که در ماه سپتامبر سال گذشته میلادی منتشر شد، اعلام کرد از ۶۹۳ زندانی که از گوانتانامو آزاد شده اند، ۱۲۲ نفر فعالیت‌های تروریستی خود را از سر گرفته اند. ۸۶ نفر دیگر نیز مظنون انجام فعالیت‌های تروریستی هستند.

تعطیلی زندان گوانتانامو یکی از شعارهای باراک اوباما در رقابت‌های انتخاباتی سال ۲۰۰۸ بود. اوباما تا انتهای عمر دولتش توانست جمعیت بازداشت‌شدگان در این زندان را کاهش دهد، با این‌حال، گوانتانامو تعطیل نشد و نزدیک به ۱۰۰ زندانی در آن باقی مانده اند.

در مقابل، ترامپ متعهد شده است فعالیت این زندان ادامه خواهد یافت. وی همچنین تاکید کرده است اجازه نخواهد داد هیچ زندانی از آن خارج شود. وی در یکی از سخنرانی‌های انتخاباتی‌اش گفته بود قصد دارد این زندان را مملو از "آدم‌های بد" کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن