مرگ شکنجه گر شیعیان بحرین/عکس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۸۰۵۴۹ سایت-خوان

مدیر کل اداره امنیت در وزارت کشور بحرین که دستش به خون شیعیان بحرینی آغشته بود بر اثر سکته قلبی جان باخت.

به گزارش ابنا، رسانه های بحرینی از مرگ خالد محمد الوزان مدیر کل اداره امنیت در وزارت کشور بحرین خبر دادند.

براساس این گزارش، خالد محمد الوزان که به شکنجه گر و قاتل معروف بوده به دلیل سکته قلبی جان باخته است.

این مقام بحرینی کارنامه‌ای مملو از جرم و جنایت علیه شیعیان بحرینی بویژه در دهه نود دارد و از آغاز انقلاب کرامت سازمان‌های حقوق بشری بارها وی را به نقض حقوق بشر متهم کرده بودند.

الوزان در سال ۱۹۹۰ یکی از اعضای اصلی کمیته امنیتی بود که توسط وزیر کشور بحرین برای سرکوب تظاهرات و قیام های مردمی تشکیل شد.

وی همچنین رئیس پلیس منطقه الخمیس بود و مسئول شکنجه زندانیان سیاسی بود که در شهادت نوح نوح آل نوح و شهید سعید الاسکافی دست داشت.

مرگ شکنجه گر شیعیان بحرین +عکس

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن