محمود عباس ماه مه به مسکو میرود
سفیر فلسطین در روسیه اعلام کرد که رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین ماه مه آینده به مسکو سفر خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، عبدالحفیظ نوفل، سفیر فلسطین در روسیه در گفتوگو با خبرگزاری اسپوتنیک تصریح کرد که محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نیمه اول ماه مه آینده به مسکو سفر خواهد کرد.
وی افزود: هدف اصلی این سفر بررسی نتایج اجلاس سران اتحادیه عرب در اردن و هماهنگی درباره تلاشهای رژیم صهیونیستی برای عدم پایبندی به راهکار تشکیل دو کشور و نیز بررسی موضع آمریکا در قبال منازعه فلسطینی-اسرائیلی است.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی فلسطین، این در حالی است که سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه چهارشنبه گذشته تاکید کرده بود که ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه از محمود عباس و بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی برای برگزاری دیدار در مسکو با هدف پایان دادن به رکود و بنبست در روند سازش دعوت کرده است.
لاوروف همچنین از مواضع هر دو طرف فلسطینی و صهیونیستی در قبال پیشنهاد روسیه برای برگزاری دیدار دو جانبه قدردانی کرده بود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.