پیرهادی: پرونده کارواش دریا در حال بررسی است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۷۹۲۰۵ سایت-خوان

رئیس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران گفت: بر اساس گفته سازمان آتش نشانی شهرداری تهران دلیل فرو ریختن ساختمان پلاسکو، اتصالی برق است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ، محسن پیرهادی رئیس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به برخی اظهارات مبنی بر اینکه انفجار دلیل اصلی فرو ریختن پلاسکو بوده است، گفت: فکر نمی‌کنم این موضوع درست باشد، چراکه ما یک آمار و پیام قوی نداشتیم که بتوانیم روی آن تکیه کنیم.

وی افزود: بر اساس گفته سازمان آتش نشانی شهرداری تهران دلیل فرو ریختن ساختمان پلاسکو، اتصالی برق است.

رئیس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در حال حاضر در کمیته حقوقی علت حادثه پلاسکو در حوزه بررسی و رسیدگی است.

پیرهادی با اشاره به آخرین اطلاعات کارواش دریا در سعادت آباد، گفت: در خصوص این پرونده نظر خود را به دادگاه دادیم و مراحل رسیدگی به این پرونده در دادگاه در حال بررسی است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن