۲۶ استان تحت تاثیر برف و کولاک

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۷۴۵۵۷ سایت-خوان

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، از امدادرسانی به ۴۰ هزار نفر از هموطنان گرفتار برف و کولاک در روزهای اخیر خبر داد.

مرتضی سلیمی در گفتگو با مهر، به ارائه آخرین آمار از ارائه خدمات امدادی در مناطق برفگیر کشور اشاره کرد و گفت: از ٢٣ بهمن تا ۶ بامداد اول اسفند ۹۵، ۲۶ استان کشر تحت تاثیر برف و کولاک قرار داشته اند.

وی با اعلام اینکه عملیات امدادرسانی در ۳۱۱ شهر، روستا و محور برفگیر انجام شده است، افزود: در این مدت، ۴۰ هزار و ۸۰۰ نفر از هموطنان از خدمات امدادی برخوردار شده اند و ۸ هزار و ۳۹۰ نفر اسکان اضطراری داده شده اند.

سلیمی از انتقال ۶۶ نفر به مراکز درمانی خبر داد و گفت: در این مدت، ۳۷ خانم باردار نیز از برف و کولاک نجات یافته اند.

وی از نجات ۴ نفر از سقوط بهمن خبر داد و افزود: دو نفر از هموطنان بر اثر سقوط بهمن جان خود را از دست داده اند.

به گفته سلیمی، در این مدت، ۴ هزار و ۱۱۲ دستگاه خودرو از برف و کولاک رهاسازی شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات، تاکید کرد: امدادرسانی د ر ٩استان آذربایجان غربی، اردبیل، خوزستان، خراسان رضوی، سمنان،فارس، گیلان، گلستان و مازندران ادامه دارد .

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن