دستگیری زورگیران شکنجه گر در مشهد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۷۳۵۵۷ سایت-خوان

معاون دادستان عمومی و انقلاب مشهد در امور جرائم خاص گفت: زورگیران شکنجه گر که طعمه های خود را به شدت مورد آزار و اذیت قرار می دادند در این شهر دستگیر شدند.

حجت الاسلام سید جواد حسینی شامگاه پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این باند خطرناک با طعمه قراردادن یک زن جوان، مردان میانسال را به خانه ای در منطقه گلشهر مشهد می کشاندند و پس از عریان کردن، آنها را به شکل فجیعی شکنجه و از این صحنه ها به قصد اخاذی فیلمبرداری می کردند.
وی ادامه داد: طبق تحقیقات اولیه زنی ۲۵ ساله با دادن پیشنهاد ازدواج موقت به طعمه ها آنها را به محل مورد نظر می کشاند و سپس اعضای این باند خطرناک افراد در دام افتاده را به شکلی وحشتناک با تیغه چاقو و قمه داغ می کردند و با ریختن آب جوش روی نقاط حساس بدن، آنان را مورد آزار قرار می دادند.
معاون دادستان عمومی و انقلاب مشهد در امور جرائم خاص خاطرنشان کرد: افراد این باند پس از شکنجه، از طعمه های خود با تهدید به آتش زدنشان اخاذی می کردند.
وی افزود: این پرونده هم اکنون سه شاکی دارد که یکی از آنها به علت شدت شکنجه در بیمارستان بستری است.
حجت الاسلام حسینی ادامه داد: در جریان رسیدگی به این پرونده تاکنون یک مرد جوان تبعه خارجی به همراه یک زن دستگیر شده اند و از محل فعالیت آنها انواع ابزار شکنجه خون آلود نظیر تیغ، قمه، چاقو و چوب کشف و ضبط شده است.
این مسئول یاد آور شد: برخی شاکیان بدلیل مطرح بودن بحث ازدواج موقت و طعمه شدن از این طریق، از مراجعه برای شکایت خودداری کرده اند ؛ تحقیقات برای تکمیل این پرونده و دستگیری همدستان احتمالی باند ادامه دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن