توقف درگیری میان دولت و معارضان میانه‌رو سوریه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۷۳۳۴۴ سایت-خوان

وزیر دفاع روسیه در اظهاراتی از توقف کامل درگیری‌ها میان نیروهای دولت و معارضان باصطلاح میانه‌رو سوریه خبر داد.

به گزارش فارس، «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه اعلام کرد که درگیری میان دولت و معارضان میانه‌رو سوریه به طور کامل متوقف شده است.

شویگو در حین دیدار با «استفان دی‌میستورا» نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه اعلام کرد که درگیری‌ میان نیروهای دولت سوریه و معارضان سوریه به طور کامل متوقف شده است.

وزیر دفاع روسیه ادامه داد: «ما امیدواریم که بیشتر با معارضان، گفت‌وگوهای سازنده داشته باشیم. به طور کلی، پیشرفت‌هایی بعد از آتش‌بس ملی ۲۹ دسامبر حاصل شده است. سناریوی کنونی بسیار بهتر از قبل است. میزان حملات خمپاره‌ای به طور چشمگیری کاهش داشته است و درگیری‌های مستقیم به طور کامل متوقف شده است».

وزیر دفاع روسیه ابراز امیدواری کرد که روز پنجشنبه (امروز) در نشست «آستانه» پایتخت قزاقستان، در خصوص یک نقشه راه در ارتباط با تفکیک تروریست‌ها از معارضان میانه رو سوریه توافقاتی حاصل شود.

وی ادامه داد که روسیه به همراه معارضان میانه‌رو و همپیمانانش یعنی ترکیه و ایران به مبارزه با تروریست‌های سوریه ادامه می‌دهد.

در حال تکمیل....

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن