چاوش اوغلو به آلمان می رود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۷۳۰۴۳ سایت-خوان

وزارت خارجه ترکیه با صدور بیانیه ای از سفر مولود چاوش اوغلو به مونیخ آلمان خبر داد.

به گزارش مهر به نقل از دیلی صباح، وزارت خارجه ترکیه با انتشار بیانیه ای از شرکت «مولود چاوش اوغلو» در کنفرانس بین المللی امنیتی مونیخ در تاریخ ۱۷۷ فوریه خبر داد.

بر اساس این گزارش، وزیر خارجه ترکیه به منظور شرکت در پنجاه و سومین دوره کنفرانس امنیتی مونیخ که قرار است بین روزهای ۱۷ تا ۱۹ فوریه در شهر مونیخ آلمان برگزار شود به این کشور سفر خواهد کرد.

قرار است این کنفرانس با همکاری شخصیت های برجسته دولتی، سیاستمداران، اساتید دانشگاه و کارشناسان حوزه امنیت بین الملل برگزار شود.

وزارت خارجه ترکیه در بیانیه خود با اشاره به موضوعات مورد بحث در این کنفرانس آورده است: مسائل جاری بین المللی که ترکیه نیز نقش مهمی در آنها دارد، مانند مساله سوریه، مبارزه با تروریسم، ناتو، روابط ترانس آتلانتیک، دفاع از اروپا، مهاجرت، دفاع سایبری وامنیت انرژی مورد بحث قرار خواهند گرفت.

«چاوش اوغلو» همچنین قرار است ضمن سخنرانی در این کنفرانس، دیدارهایی دوجانبه با طرف های حاضر در کنفرانس داشته باشد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن