بارش برف و لغزندگی در جاده چالوس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۷۲۷۹۸ سایت-خوان

رئیس مرکز فرماندهی کنترل و ترافیک پلیس راه البرز گفت که اکنون در جاده کرج -چالوس محدوده کندوان بارش برف خفیف است که موجب لغزندگی این محور شده است.  

به گزارش ایرنا، سروان علی بابازاده روز چهارشنبه افزود:با توجه به بارش برف و احتمال سقوط بهمن رانندگان حتی الامکان ازسفرهای غیرضروری دراین مسیر خودداری کنند.
وی اضافه کرد: اکنون تمام محورهای ارتباطی استان البرز به غیر ازمحور شمشک - دیزین باز است و تردد درآن ها جریان دارد.
وی بیان داشت : همراه داشتن زنجیر چرخ درجاده کرج -چالوس با توجه به بارش برف الزامی است.
بابازاده افزود: علاوه بر زنجیر چرخ، سالم بودن بخاری و برف پاک کن از موارد مهمی است که رانندگان بایدمدنظر قراردهند.
وی گفت : در محورهای کوهستانی استان از جمله جاده کرج - چالوس، ماموران پلیس راه ، برای پیشگیری از حوادث احتمالی و ترافیک مستقر شده اند.
وی تاکید کرد: رانندگانی که قصد عبور از محورهای مختلف این استان را دارند ضمن تجهیز خودروهای خود به وسایل ایمنی، قبل از حرکت، اطلاعات لازم درمورد وضعیت جاده ها را از پلیس راه کسب کنند.
وی همچنین از رانندگان بویژه در آزادراه ها خواست ضمن کنترل سرعت و رعایت قوانین ، در صورت وقوع هرگونه حادثه در مواقع بارندگی و مه آلود بودن هوا، چراغ های بزرگ خودروهای خود را روشن نگه دارند.
استان البرز دارای یکهزارو ۴۵۰ کیلومتر آزاد راه ، بزرگراه ، راه اصلی و فرعی است که ۱۸ درصد ترافیک جاده ای کشور مربوط به راه های این استان می باشد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن