گلایه‌های لاریجانی از رای ندادن نمایندگان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۷۲۳۱۲ سایت-خوان

جلسه بررسی ایرادات شورای نگهبان به لایحه برنامه ششم با گلایه‌های مکرر رئیس مجلس از رأی ندادن نمایندگان همراه شد.

به گزارش خبرآنلاین،‌ نمایندگان جلسه امروز- سه شنبه،‌۲۶ بهمن- را با بررسی ایرادات شورای نگهبان به لایحه برنامه ششم آغاز کردند.

با شروع رأی گیری جهت تأمین نظر شورای نگهبان، صحن علنی مجلس همچون روزهای بررسی لایحه برنامه ششم توسعه، با تکرار درخواست رئیس مجلس از نمایندگان برای رأی دادن همراه شد.

لاریجانی تلاش می‌کرد تا با خلاقیت در جملات، طنازی و گاهی هم با تحکم، نمایندگان را به رأی دادن برای اصلاح موادی که از سوی شورای نگهبان با ایراد مواجه شده بودند، تشویق کند:«بردارانی که این بغل هم نشسته اند بفرمایید رای بدهید،‌برای اسلام خوب است. »

رئیس مجلس زمانی هم که برای «اصلاح عبارتی» یک ماده، با رأی ندادن ۱۱۵ نفر از نمایندگان مواجه شد، با تعجب از مشارکت پایین نمایندگان و با لحنی گلایه مند گفت: بفرمایید،‌تصویب نشد! آقایان و خانم ها رای نمی دهید و ما در لوپ -چرخه- پر مشکل می‌افتیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن