کشف گوشت گراز از بساط یک کبابی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۷۲۳۰۲ سایت-خوان

فرمانده انتظامی شهرستان رشت از کشف بیش از ۱۵ کیلو گوشت گراز از بساط یک کبابی خبر داد.

سرهنگ «رحیم شعبانی»، فرمانده انتظامی شهرستان رشت در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: مأموران انتظامی بخش لولمان شهرستان رشت در پی گزارش‌های مردمی مبنی بر فروش و عرضه مستقیم کباب توسط یک کباب فروش سیار مطلع شده و از این محل بازدید کردند.

وی با بیان این‌که با حضور مأموران انتظامی ۱۵ کیلو و ۵۰۰ گرم گوشت گراز از بساط این کبابی سیار کشف شد، افزود: متهم ۳۸ ساله اهل و ساکن بخش لولمان که صاحب این کبابی سیار بود، دستگیر و به جرم خود مبنی بر فروش گوشت گراز اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان رشت با اعلام این‌که این مقدار گوشت گراز از داخل محفظه یک یخچال که در کنار یک مغازه قرار داشت، کشف شد، تصریح کرد: متهم روزها یخچال را خالی کرده و شب ها گوشت گراز را یخچال قرار داده و برای طبخ کباب از آن استفاده می کرد.

سرهنگ شعبانی با بیان این‌که متهم با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مقام قضایی معرفی شد، از مردم خواست موارد مشکوک را با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ در میان بگذارند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن