لاوروف:به دنبال همکاری با آمریکا هستیم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۷۱۸۸۱ سایت-خوان

وزیر خارجه روسیه گفت که این کشور به دنبال همکاری گسترده تر با آمریکا در زمینه مبارزه با تروریسم است.

به گزارش میزان، سرگئی لاوروف روز دوشنبه در نشست مطبوعاتی با همتای مغولستانی خود گفت: اولویت ما در سوریه نابود کانون تروریسم است.

وی با اشاره به اینکه روسیه قصد دارد تا همکاری گسترده تری را با دولت ترامپ در زمینه مبارزه با تروریسم داشته باشد اظهار داشت: هماهنگی با آمریکا در سوریه به دلیل حضور گروه های مختلف در سوریه مهم است.

لاوروف تصریح کرد: مباره با تروریسم معیار اصلی در روابط ما با آمریکاست.

وی افزود: مسکو از دی میستورا و آمریکا برای شرکت نشست آستانه دعوت کرده است.

لاوروف ادامه داد: نشست آستانه به همان ترتیب نشست سابق برگزار خواهد شد.

وزیر خارجه روسیه اضافه کرد: ما به سمت اجرای تعهدات و پایبندی به آنها و فعال کردن فرایند سیاسی پیش می رویم.

لاوروف همچنین گفت: مشارکت نیروی هوایی ما در مبارزه با تروریسم در سوریه بنا به درخواست دولت این کشور بوده است. ما هماهنگی با ارتش سوریه در مبارزه با تروریسم را مهم می دانیم و آن را مد نظر قرار می دهیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن