درخواست سفیر انگلیس از طالبان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۷۰۸۳۴ سایت-خوان

سفیر انگلیس در کابل از طالبان می‌خواهد که جنگ را متوقف کرده و به میز مذاکرات با دولت افغانستان بپیوندند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، دامنیک جرمی می‌گوید که افغانستان از راه جنگ نمی‌تواند به صلح برسد و بریتانیا از روند گفت و گوهای صلح به رهبری افغانان پشتیبانی می‌کند.

جرمی گفت: «امیدوار استم صلح با حزب اسلامی پیام محکمی را در باره جدی بودن و اهمیت این روند به طالبان برساند که حکومت افغانستان با پشتیبانی جامعه جهانی روند گفت و گوهای صلح را ادامه خواهد داد. اما مشکل بنیادی این است که طالبان در حال حاضر در میدان‌های نبرد استند و مردمان بی‌گناه وده‌ها و صدها تن از نیروهای امنیتی افغانستان را می‌کشند. این چیزی است که باید متوقف شود.»

سخنگوی حزب اسلامی نیز می‌گوید که هیچ کس نمی‌تواند از طریق جنگ و خشونت قدرت را به دست گیرد.

حشمت الله ارشد، سخنگوی حزب اسلامی، گفت: «اگر کسانی به این باور باشند که می‌توانند از طریق میله‌های تفنگ اقتدار افغانستان را در اختیار بگیرند، کور خوانده‌اند و اشتباه رفته‌اند.»

این دیپلومات بریتانیایی در بخش دیگری از سخنانش به روابط افغانستان و پاکستان می‌پردازد و از کابل و اسلام آباد می‌خواهد که تنش‌های سیاسی را از راه گفت و گو از میان بردارند.

وی گفت: «بریتانیا تا کنون بر روابط افغانستان و پاکستان اثر گذاری نداشته است. در واقعیت گسترش این روابط به حکومت‌های هر دو کشور بر می‌گردد. اما تنها چیزی که ما می‌توانیم آن را انجام بدهیم فراهم کردن زمینه‌ها برای بهتر شدن روابط و زمینه سازی به گفت و گوها میان دو کشور است که باید انجام شود و درک دقیق وجود داشته باشد.»

شفقنا نوشت: سفیر بریتانیا در کابل بر مبارزه جدی حکومت افغانستان با فساد اداری و نیز کیفر دهی به فساد پیشه‌گان نیز تاکید می‌ورزد و می‌گوید که پول مالیه دهنده‌گان در این کشور و کمک‌های جامعه جهانی نباید به کیسه فساد پیشه‌گان بریزد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن