حمله هکری روسیه به وزارت خارجه ایتالیا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۱۷۰۶۲۲ سایت-خوان

روزنامه &#۳۹;گاردین&#۳۹; از حمله هکری روسیه به وزارت امور خارجه ایتالیا خبر داد.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری رسمی ایتالیا (انسا) به نقل از روزنامه انگلیسی گاردین نوشت: وزارت امور خارجه ایتالیا به مدت ۴ ماه در سال ۲۰۱۶ زمانی که 'پائولو جنتیلونی' وزیر خارجه بود، مورد حملات هکری قرار گرفت و روسیه مظنون به این حملات است.
یک منبع آگاه دولت ایتالیا نیز ضمن تایید این حمله هکری ، تصریح کرد که جنتیلونی مورد این حمله قرار نگرفت زیرا او از ایمیل استفاده نمی کرد.
به عقیده این منبع دولتی که نامش فاش نشده است، در این حمله هکری هیچ اطلاعات حساس و یا سری هک نشده است، زیرا هکرها موفق نشدند به داده های رمزگزاری شده دست پیدا کنند.
بر اساس این گزارش، دادستانی رم نیز در این باره یک پرونده باز کرده و مشغول تحقیقات است.
خبرگزاری آنسا افزود: منابع نزدیک به وزارت خارجه ایتالیا از حمله هکری مطرح شده از سوی گاردین مطلع بودند. این منابع اذعان داشتند که در پی نخستین حمله هکری، سیستم وزارت خارجه بلافاصله تقویت شد. البته این حمله به سیستم انفورماتیکی رمزگزاری شده که دارای اطلاعات مهم و حساس است، نبود بلکه حمله به سیستم مدیریت ایمیل پرسنل وزارت خارجه و سفارتخانه ها بود.
این در حالی است که سخنگوی وزارت خارجه روسیه به خبرگزاری آنسا گفت که هیچ مدرکی دال بر حمله هاکری روسیه علیه وزارت خارجه ایتالیا وجود ندارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن